ecb65722daf19ff0ce5dfd1d5dd0cd53Bij thuiskomst een doosje ontvangen met ontzettend lekkere uitziende bites, daar zeggen wij geen nee tegen! Voor slechts 4,95 euro krijg je een afgestemd doosje met bites. Deze kun je elke week of om de week laten bezorgen. Een BitesWeLove abonnement is gemakkelijk en flexibel. Je kunt het abonnement bijvoorbeeld een week pauzeren (handig als je op vakantie bent), je adres tijdelijk aanpassen, de bites cadeau doen aan iemand anders, maar ook weer per direct opzeggen. De bites kunnen automatisch worden betaald. Zo heb je de regie zelf in handen!

Een BitesWeLove doosje krijg je niet zomaar, aan de hand van een profiel worden de Bites afgestemd en zo wordt je bij elk doosje verrast door de inhoud. In het doosje zitten vier zakjes, deze zakjes bevatten noten, zaden, chocolade en superfoods in porties van 40-50 gram. De noten, zaden, chocolade en superfoods bevatten geen onnatuurlijke geur, kleur en smaakstoffen.

Op de zakjes die in de doos zitten, zit een nummer. Hiermee kun je op de website terug vinden welke smaken het zijn. Wij ontvingen:

Nummer 33 – Machu Picchu (deze bestaan uit gedroogde inca bessen, pure chocolade druppels en ongebrande witte amandelen).Die Inca’s waren lang niet gek. Zij ontdekten al lang geleden deze superbessen. In Incabessen zit eiwit, vitamine A, B, en C en vezels. Samen met een beetje pure chocolade en de allerbeste witte amandelen zijn ze een bite die je wel een poosje op de been houdt.

Nummer 09 – Go Nuts (ongebrande cachewnoten, ongebrande bruine hazelnoten en ongebrande pecannoten) Wij weten het zeker: strong is the new skinny. Stoppen met calorieën tellen dus, maar gedoseerd de goede vetten eten. Deze bite bijvoorbeeld! Goed voor langdurige energie en verzadiging.

Nummer 01 – Superfruit (gedroogde inca bessen, pompoenpitten, gedroogde goji bessen en moerbeien) De titel happy berrie moet je verdienen. In gojibessen zitten vitaminen en mineralen, en ze hebben ook nog eens een positieve uitwerking op je humeur. In deze mix mengen we dit superfruit met pompoenpitten: een perfecte bite als je even een mindere dag hebt dus.

Nummer 03 – Nuts in Blue ( ongedroogde cashewnoten, jumbo flame rozijnen en gedroogde zwarte bessen) De cashews en zwarte bessen stabiliseren de fruitsuikers in de rozijnen. Geen last van een suikerpiek dus; deze bite geeft je energie waar je lang iets aan hebt.

collage-2015-03-26Onze conclusie: Verrukkelijk gezond! En niet alleen wij vonden dat, op vriendinnenavond maakte ik vier bakjes klaar met allen een zakje erin en serveerde ik dit in combinatie met wat andere hapjes op tafel. De Bites van BitesWeLove waren, ongelogen, binnen vijf minuten op! Weer een iets anders dan de bekende zakken chips en de kaasjes en worstjes waren de reacties die ik kreeg.

BitesWeLove, Love jij ze ook? Ontdek het snel op www.biteswelove.nl

/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.