open1Restaurant Proeverij De Open Keuken is al jaren een begrip aan de Laanstraat in Hilversum. Vijf jaar geleden is het restaurant overgenomen door twee nieuwe eigenaren. Precies in het 5-jarig-jubileum-jaar is Restaurant Proeverij De Open Keuken te Hilversum gekozen tot een van de hotspots van 2015 door Couverts! Wat is daar nu zo bijzonder aan zult u denken? De hotspots worden door Couverts benoemd op basis van het aantal reserveringen over het jaar 2014, het gemiddelde reviewcijfer en aan de hand van het aantal reviews die de gasten achterlaten op www.couverts.nl. De hotspots mogen een jaar lang deze titel dragen, krijgen een bijbehorend certificaat en een mooie sticker op de deur.

open2Restaurant Proeverij de Open Keuken onderscheidt zich van andere restaurants door zijn ‘proevertjes’. Dit zijn internationale mini-gerechtjes die zijn te bestellen als voor- en/of als hoofdgerecht voor kleine en grote eters. En door zijn “Open Keuken”, je kunt als gast plaatsnemen aan de keukentafel en letterlijk een kijkje nemen in de keuken van Restaurant Proeverij De Open Keuken. Naast de ‘proevertjes’ en een ‘gewone’ menukaart zijn er iedere maand andere acties, neem voor het huidige aanbod een kijkje op hun uitgebreide website.

Het zet me toch aan het denken. Ik ben gewend aan het ongevraagd geven van mijn mening, zelfs gewend aan het testen en rapporteren over produkten. Toch heb ik nog nooit een review achtergelaten over een horeca- uitspanning, laat staan voor De Open Keuken, notabene een restaurant in Hilversum. Dat terwijl ik daar toch een tevreden klant ben. Zou de crux liggen in het feit dat ik niets aan te merken heb en dus niets te vertellen. Zijn wij alleen gewend aan het klagen, indien iets niet goed is? Of vind ik het vanzelfsprekend dat ik correct bediend wordt, dat het eten smaakvol is, op temperatuur, dat de rekening klopt en we een leuke avond genieten?

Ik blijf zitten met een aantal vragen voor de KiDDoWz lezers:open3

  • Schrijven jullie wel eens een uitsluitend positief review?
  • Zo ja, over wat voor soort product?
  • Zo nee, wat houdt je tegen?

Ik had nog geen goede voornemens voor 2015. Plotsklaps heb ik er twee. Ik ga meer reviews plaatsen over mijn bevindingen in de horeca en ik ga een oppas regelen om weer eens samen met mijn lief te gaan dineren. U mag eenmaal raden waar!? Een Restaurant in Hilversum ….

/Lmcmr

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.