Fisher-Price heeft nu een nieuwe Beatbo lijn: Beatbo Buggies. De verschillende figuurtjes zijn de favoriete speelvriendjes voor kleintjes. Kian houdt van muziek en kleurtjes, dus dat komt goed uit! De vrolijke Beatbo Buggie die wij ontvingen, gaat zelfs al regelmatig mee naar bed (nieuwe fase?).

Dit leuke speelgoed combineert vrolijke lichtjes & speelse melodietjes met eenvoudig zelf te hanteren autootjes. De Beatbo Buggies lijn moedigt kindjes aan om te kruipen naar hun vrolijke vriendje en om het autootje te duwen. En dat laatste kan ik echt beamen. Kian geeft zijn autootje vaak een flinke duw, om er vervolgens achteraan te kruipen. Ook vliegt Beatbo Buggie regelmatig over de tafel. Het is momenteel namelijk een leuk spelletje om alles van de tafel te gooien. Gelukkig is het gemaakt van zeer stevig materiaal!

De pratende autootjes stimuleren niet alleen tot dansen en bewegen, maar leren kinderen ook wat bijvoorbeeld links of rechts is. Een ideale manier om ontwikkeling en spel samen te laten komen. Ook stimuleren ze de fijn motorische vaardigheden en denkvaardigheden.

De Beatbo Buggies hebben het juiste formaat voor kleine handjes en zijn gemakkelijk mee te nemen. Bijvoorbeeld in de luiertas als je een dagje weg gaat.

[bol_product_links block_id=”bol_590f5cc52f48e_selected-products” products=”9200000074005640″ name=”beatbo” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.