Handige schoolbeker: twee-in-één
Bueno Snack Tumbler, je drankje en tussendoortje in één beker
 beker
Wat een handige schoolbeker! Deze kinderdrinkfles heeft een deksel met uitneembare snack container om een versnapering in te bewaren. Zo heb je altijd stukjes appel, haverkoekjes of andere gezonde tussendoortjes bij de hand. De kleurrijke drinkfles heeft een stevig rietje waarmee je makkelijk water of vers geperst fruitsap drinkt. Twee-in-één dus. Met de Bueno Snack Tumbler wordt naar school gaan pas echt plezierig.

Bueno Snack Tumbler heeft een inhoud van 350 ml en is verkrijgbaar in twee kleurrijke designs: Robot-groen en Uil-rood. De Snack Tumbler is BPA vrij. Retailprijs € 13,95. Ga voor meer informatie naar Mycontigo.com.

Over Kambukka

Kambukka is een bedrijf dat focust op het lanceren en distribueren van innovatieve en trendy merken in de EMEA-regio. Kambukka heeft de exclusieve rechten om de merken Contigo, Bubba, Bueno en Avex (alle eigendom van Newell Brands) in EMEA op de markt te brengen en te verdelen. Vanaf 2016 is Kambukka de exclusieve distributeur van PackIt, een merk van koelbare lunch bags.

Kambukka heeft een groot netwerk van sport-, outdoor- en housewarewinkels, en kinder- en speelgoedgerelateerde retailers, zowel off- als online. Kambukka werkt met grote massaretailers, maar ook met kleine nichewinkels en heeft op dit moment toegang tot meer dan 25.000 retail-verkooppunten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.