SAMSUNG CAMERA PICTURESEen mooie envelop ligt op de deurmat. Nieuwsgierig als ik ben loop ik regelrecht naar de keuken met de envelop om hem vervolgens voorzichtig open te maken met de envelopopener. Een roze zakje met donker roze bloemetjes print komt eruit. Tja dat bevredigt nog niet helemaal, alhoewel mijn hart toch enorm blij is. Niet verwonderlijk met zo’n enorm schattig zakje! Gauw open ik het zakje en merk dat er 2 plastic zakjes in zitten, in het ene zakje zit een zilverpoetsdoekje en in het andere zakje het bestelde armbandje. Nog mooier dan ik zelfs gehoopt had.

Echte zoetwaterparels? We testen het snel door de parels over de tanden heen te laten gaan. Yep het schuurt een teken dat het echte zoetwaterparels zijn, en het zilverpoetsdoekje zal er ook vast en zeker niet voor niks in zitten. De kwaliteit is dus echt ontzettend goed. Het armbandje is afgewerkt met zoetwaterparels, roze en zilveren bedeltjes hangen er ook tussen. Ook hangt er een hangertje aan met de letter V en deze is op een mooie manier afgewerkt. Bij de sluiting zitten nog wat extra hangertjes, zo kan mijn dochter er nog langer mee doen als ze groeit. Al met al ben ik meer dan zeer tevreden over dit fantastisch product! Als vuurdoop namen wij dit armbandje mee naar de rode loper première van Cinderella. Ze kreeg veel complimenten over haar gehele outfit. Ook het armbandje is velen niet ontgaan.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het armbandje is te bestellen via deze link.

♥ Extra sterk (!) door gebruik van professioneel staaldraad met nylon coating.
♥ Je kan een ander model armbandje kiezen.
♥ Met 3 cm verlengkettinkje zodat je meisje nog circa 2 jaar plezier heeft van haar armbandje.
♥  roze- staat voor onvoorwaarelijke liefde en vriendschap en verwijst naar de kleur en warmte van het hart.
♥ Voordelig uit te breiden met een extra meisjesarmband of mama armband.
♥ AAA kwaliteit pareltje (5 bij 6 mm), de hoogste kwaliteitsniveau met de mooiste glans.
♥ Luxe verpakt in een roze zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om cadeau te geven!
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
♥ Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.
Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de zoetwaterparel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.

kinder-armbandje-zilveren-voorletter

Een droom!
Een betaalbaar kindersieraden merk ontwikkelen. Niet van hout of plastic, maar gemaakt van échte materialen zoals edelsteen, kristallen en zoetwaterparels. Mét bijpassende mama sieraden, zodat je alle speciale momenten van je dochter (geboorte, doop, communie, eerste verjaardag of bruidsmeisje) symbolisch samen kan vieren!

Het klinkt misschien als in een Miss World verkiezing, maar na tien jaar gewerkt te hebben voor een multinational wil ik ook wat terug doen. Ik kwam in contact met Eduki, een erkende stichting die ervoor zorgt dat kansarme kinderen in Gambia naar school kunnen. Een perfecte match dus! Daarom doneer ik per sieraad een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan. Tot nu toe gaan er vijf kinderen door de donaties naar school.
En ik weet dat het niet makkelijk zal worden met duizend andere sieraden webshops…..maar ja, dromen mag altijd toch! (bron: kayasieraden.nl)

/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.