bysonOok ik kreeg een ontzettend mooi sieraad opgestuurd, gemaakt door Bysonder. Nadat ik een foto opgestuurd had, bleef het een verrassing wat Sonja uiteindelijk voor me zou gaan maken. Het is een gave armband geworden die ik nu met veel plezier draag. Je kunt echt zien dat er met veel liefde en zorgvuldigheid gewerkt is aan mijn persoonlijke sieraad!

Zoals jullie op de foto kunnen zien is mijn armband voorzien van een foto van mijn kleine man. Deze chunk kan ik eraf halen om er vervolgens een andere op te doen. Dit hoeft niet persé met een foto te zijn er is nog veel meer keus, neem maar snel een kijkje wat er allemaal te koop is!

wpid-wp-1414847601728.jpegBysonder is niet alledaags
Dat komt, omdat Bysonder verstand heeft van verrassende sieraden en mooie woonspullen. Rare combinatie? Integendeel: met de één maak je jezelf ‘Bysonder’ en met de ander je huis. En overeenkomsten zijn er ook: Bysonder zoekt altijd naar artikelen die iets eigens hebben. Een opvallende kleur, een onderscheidende vormgeving, of een ander accent. Bysonder kent precies de juiste adresjes om die te kopen.

Ook eigen ontwerpen
Het team achter Bysonder heeft jarenlang ervaring. En nog veel meer creativiteit. Zo maken en ontwerpen we veel sieraden en woonaccessoires zelf. Naar eigen ontwerp, met zelf geselecteerde materialen. Bysonder werkt ook nauw samen met ontwerpers, meubelmakers en stoffeerders. De meubels in onze webshop zijn daarom uniek. Of Bysonder, zo je wilt. En omdat iedereen een eigen stijl heeft, kun je bij Bysonder ook accessoires op maat laten maken. Is dat Bysonder of niet?

Voor Bysondere sieraden (en mooie woonspullen dus) kun je heel goed terecht bij Bysonder…neem snel een kijkje, want de feestdagen komen er alweer snel aan! Heb jij tenminste een mooi en origineel cadeautje!

WINNEN!

Volg Bysonder ook op Facebook en/of  Twitter, en maak kans op 1 van de 3 sieraden die we in de spotlights hebben gezet. Je kunt kiezen uit de armband die je hiernaast ziet, de ketting van Marije of de ketting van Linda. Voor wie doe jij mee? Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam.

Deze actie is inmiddels afgelopen. De winnaar heeft bericht gehad!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.