SAMSUNG CAMERA PICTURESIedereen kent wel een gewone puzzel. I mijn eigen kast alleen al liggen 6 verschillende Ravensburger puzzels. Eerder maakte ik al een review van Ravensburger Puzzel 100 XXL FrozenDisney 1000 stukjes (rond) en Ravensburger Bedreigde diersoorten – puzzel (500 stukjes)Tijd om nu eens wat compleet anders te doen.

Een fotopuzzel van je eigen foto(‘s). Dit is mogelijk bij Ravensburger via deze link.

SAMSUNG CAMERA PICTURESUiteraard wou ik hier meer van weten. De puzzel is eenvoudig zelf te maken. Je kunt kiezen uit verschillende designs zo kun je 1 grote foto plaatsen of meerdere kleine foto’s. Omdat ik graag een foto wou maken van de vakantie in Berlijn heb ik zelf een collage gemaakt van meerdere foto’s. Let er op dat de kwaliteit erg goed is van de foto’s. Ook de doos is in meerdere kleuren te verkrijgen om het zo als een geheel te maken.

De puzzel is in meerdere stukjes te krijgen. Zo kun je een puzzel maken van 100, 200, 300, 500, 1000 en 1500 stukjes. Ook is er een mogelijkheid om een hartjes puzzel te bestellen of een puzzel in een blik. De prijzen zijn variërend. Ik heb gekozen voor de puzzel van 500 stukjes. Deze is ook voor kinderen, met begeleiding, leuk en uitdagend om te maken.

collage-2015-03-09

De puzzel is eenvoudig te bestellen, hierna krijg je een bevestiging per mail. Het zal een paar dagen duren alvorens de puzzel bezorgd wordt. Na het wachten wordt je rijkelijk beloond met de zelfgemaakte puzzel. De puzzelstukjes zitten in een zak samen met een kleine afdruk van de foto. De doos, geheel in eigen kleur uitgekozen, is tevens voorzien van de te maken puzzel. Na het openen van de doos en de zak kan het puzzelen beginnen. Zelf deed ik er in mijn eentje 5 uur over (met diverse korte pauze’s) om de puzzel in elkaar te zetten. Zie het resultaat op de foto’s!

/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.