angelsandToen ik hoorde dat ik Angel Sand uit mocht gaan proberen, kregen zowel mijn vriend als ik, het in eerste instantie een beetje benauwd. Zand binnen?! We zijn eigenlijk blij dat de herfst zijn intrede gedaan heeft, zodat de zandbak de komende tijd eventjes gesloten kan blijven. Toen we het vrolijke én onwijs blije koppie van onze kleine man zagen, waren we toch snel overstag en lieten we hem lekker zijn gang gaan!angelsandpack

Onze boef van drie speelt erg graag met dingen die je kunt kneden, waar je vies van wordt, maar vooral waar je mooie dingen mee kunt maken. Ik, als moeder en als juf, vind het belangrijk dat hij speelt met materialen die zijn fijne motoriek stimuleren. Ik merk dat hij niet heel erg graag kleurt of knutselt. Zo kom je al snel bij klei uit. Dit houdt vaak in dat je uren moet ploeteren om de kleimachines schoon te maken, of dat je steeds zit te mopperen omdat helaas alweer de dekseltjes niet goed dicht gedaan zijn en je dus weer op zoek moet naar nieuwe klei. Om maar niet te spreken over dat klei over het algemeen overal tussen gaat zitten, vooral op plekken waar je het echt niet wilt hebben.

angel1Angel Sand biedt een mooi alternatief. Het is een nieuw merk binnenspeelzand. Spelen met Angel Sand is erg leuk, je kunt er heerlijk mee kneden want het is echt super zacht! Ook kun je er de mooiste dingen mee bouwen en vormpjes mee maken, net zoals klei, maar je hebt er geen water bij nodig. Angel Sand droogt niet uit en wordt niet hard, het blijft altijd zoals het is, hoe vaak kinderen er ook mee spelen. Angel Sand is antibacterieel, niet giftig en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Spelen met Angel Sand stimuleert creativiteit en verbetert concentratievermogen en (fijne)motoriek.

Angel Sand wordt hier nu met grote regelmaat uit de angel2kast gepakt, hij is er echt dol op! Wat wij als ouders vooral erg fijn vinden is de grote bak om in te spelen, op deze manier heb je niet je hele huis onder het zand. Ook is het handig als je na het spelen het Angel Sand weer wilt opruimen, gewoon de bak weer in de doos en de doos in de kast. Alles wat hij gecreëerd heeft, kan gewoon blijven staan om er de volgende keer weer verder mee te spelen.

Je kunt Angel Sand o.a. bestellen in de webshop van Villa Retteketet!

/Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.