rosti1Het is er weer tijd voor: guur weer buiten en lekkere bakgeuren binnen. De goudreignetten komen van eigen boom, de Blue Band Cake & Koekjes was ik nieuwsgierig naar en Rosti Mepal heeft het keukentextiel verzorgd! Een paar dagen geleden werd ik blij verrast, het leek wel moederdag. Een hele nieuwe matching keukenset in vrolijke kleuren!

Het is woensdagmiddag en de meisjes komen uit school. Gelijk na het broodje brengen we de peuter naar bed en de kleuter snijdt de appel in kleine blokjes. Ondertussen klopt de schoolmeid een eitje. Erg handig die keukenhulpjes (letterlijk en figuurlijk) van Blue Band van een tijdje geleden. Ik heb de bakboter al uit de koelkast gepakt en denk aan mijn oma. Zij leerde me de boter in een glazen kommetje drijvend in de gootsteen in lauw water alvast boterzacht te maken en ik vraag me af wat de meerwaarde van Blue Band Cake & koekjes is?rosti2

Ik voel me net een bakprinses. Ik heb ‘Heel Holland bakt’ nooit gezien op de televisie, maar de winnaar was vast omringd door Rosti Mepal’s nieuwe keukentextiellijn. Precies in mijn smaak multikleur met paars en lime, maar ook verkrijgbaar in zwart­wit. De theedoek is groter (50×70) dan andere doeken die ik gewend ben maar dat komt goed van pas. De kwaliteit van de pannenlap en ovenwant zijn zoals je mag verwachten. Het keukenschort is met een gesp verstelbaar om je nek en dus in lengte verstelbaar en in de breedte te knopen op je rug.

rosti3We mengen de appelvulling en we kruimelen het deeg, want we maken Koopmans Sprookjesboom Kruimelcakejes met appel. Tien stuks is makkelijk te verdelen tussen twee hulpkoks en goed te consumeren in een gezin van vijf. Ze vullen de vormpjes met deeg, appelvulling en nog een deeglaag, tenslotte plakken ze er met eigeel een sprookjesboomplaatje op en hop 30 minuten in de oven. Het resultaat is verbluffend: onze keuken is weer een geheel dankzij Rosti Mepal, de cakejes zijn gelukt en worden gelijk uit de oven geproefd. Ze zijn wel erg zoet, daar verdenk ik de Blue Band Cake & Koekjes van, dus morgenmiddag eten we gebakken ‘zoete’ eieren!

Het prachtige keukentextiel is o.a. hier te koop!

/Lmcmr

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.