ego1Het was weer tijd om iets leuks te bestellen voor mijn vriend. Omdat hij echt ontzettend dol is op zijn bijna 13 jaar oude poes, heb ik een foto van haar op een IPhone 6 hoesje laten drukken, bij EGOsketch! Dit gaat allemaal heel erg makkelijk én het wordt snel geleverd, daar houden we van!

Banner-iphone-6Het dure IPhone hoesje dat hij gekocht heeft, toen hij net zijn IPhone 6 had, ging met moeite van de telefoon af. Wat een ontzettend on-ding zeg! We sprongen dan ook een gat in de lucht toen we zagen, hoe perfect passend het nieuwe hoesje van EGOsketch is. Plus, de kwaliteit van de foto is ook gewoon fantastisch! En tegenwoordig kun je als man ook prima met een foto van je kat op de achterkant van je telefoon rondlopen. Tenminste, dat vinden wij…lekker je eigen ding doen en hiermee een statement zetten! Oja, het hoesje is ontzettend stevig, dus er kan eigenlijk niks mee gebeuren. Telefoon goed beschermd dus!wpid-20150216_185407.jpg

“De naam EGOsketch ontstond vanuit het latijn. EGO betekent ‘ik’ en sketch betekent ‘ontwerp’, kortom ‘ik ontwerp’. De designtool hebben wij zo gemaakt dat iedereen er mee kan werken en is sinds 1 juni 2012 live. Alle functies in de tool zijn makkelijk te begrijpen en geven je eindeloze mogelijkheden. Meerdere foto’s, eigen teksten of de voor- en achterzijde een verschillend design, praktisch alles is mogelijk. Uiteraard maakt het niet uit wat je ontwerpt, de prijs is altijd hetzelfde. Geen verborgen toeslagen achteraf, gewoon lekker duidelijk. Mike & Michel”

Neem snel een kijkje en verbaas je over de prijzen, die zijn namelijk erg schappelijk!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.