jan1Trrrinnnggg… Een bezorger met een witte “doos”. Na een krabbeltje te hebben geplaatst lopen mijn zieke zoon en ik naar binnen en pakken we het uit. 2 placemats, 4 bordjes, 4 bekertjes,4 servetten en een koeltas zitten in het pakket. De koeltas is niet leeg., spannend! Hierin zitten 2 koelelementen, een pak American Pancakes (6 stuks), een pak poffertjes (36 stuks), JAN Pannenkoeken naturel (8 stuks), Spekpannenkoeken (2 stuks) en Kaaspannenkoeken (2 stuks). Driemaal raden wat wij vanavond gaan eten…

jan3De middag vordert snel en nadat de andere 3 kids uit school zijn spelen we om de tijd te doden. En dan is het zover… Etenstijd! Ik pak een pan en maak een laag vuur op het gasfornuis, vervolgens doe ik een beetje boter in de pan en warm de kaaspannenkoeken op. Nadat we de pannenkoeken een aantal minuten om en om draaien op het vuur zijn de pannenkoeken klaar. De eerste proeftest kan plaatsvinden aan de gedekte JAN tafel. Maar voordat ik plaatsneem aan tafel doe ik 4 American Pancakes in de pan voor testronde twee. We delen netjes de pannenkoeken en doen er wat poedersuiker naar wens op. Dan gaat de vork in de pannenkoek, vervolgens een mes en de eerste hap verdwijnt in de mond. Mmmmm… Zelf vind ik dat de kaas goed aanwezig is, niet te overheersend maar zeker niet te weinig. De tiener vindt de pannenkoek niet zo denderend, maar weet niet hoe snel de pannenkoek op moet (en dat voor een anti-kaas eter). De zoon van zes durft de uitdaging niet aan… Gelukkig zijn de meiden er nog. De meid van acht vindt de pannenkoek best lekker, de jongste van vier is een echte kaaseter en heeft het stuk als eerste op en vraagt naar meer.

Ondertussen zijn de 4 pancakes klaar en kunnen we met de volgende testronde beginnen. De American Pancakes vallen heel erg in de smaak. Zelf vind ik ze lekker dik en goed van smaak. Dejan2 tiener vindt het qua smaak op poffertjes lijken en kijkt heel erg bedenkelijk hoe hij het beste de smaak moet omschrijven, hij haalt er van alles en nog wat bij. Na mijn vraag of ze lekker, niet lekker, vies of mega lekker zijn, geeft hij als antwoord: “smaakt heerlijk”. De meid van acht vindt de smaak lijken op cake en poffertjes samen en vindt ze ook heerlijk. De jongen van zes vindt de pancakes heel goed en heerlijk, de kleine meid van 4 vindt het lekker en kijkt met haar happy face. Ondertussen lagen in de pan de poffertjes en kunnen we gelijk door smikkelen. De poffertjes zijn een stuk zoeter van smaak, maar dit kan ook door de bijgeleverde poedersuiker zijn. Ook het klontje boter in de verpakking valt goed in smaak. De kinderen zijn het ermee eens dat deze poffertjes heerlijk zijn, super heerlijk. LEKKER vraag ik en ze steken alle 4 hun duimen op! De naturelpannenkoeken zijn ook heerlijk van smaak, niet verwonderlijk dat ook deze zonder problemen op gesmikkeld worden. Ze eten niet hun normale portie maar de dubbele hoeveelheid, zo erg genieten ze van de pannenkoeken, poffertjes en pancakes. Na de testronde waarbij ik van elke soort een paar warm gemaakt heb ga ik dan ook aan de resten beginnen, want we hebben honger! De pannenkoeken met spek gaat mijn vader proeven, aangezien ik zelf vegetarisch ben en de kinderen niet van spek houden. Mijn vader (kieskeurig wat betreft pannenkoeken) vindt de pannenkoeken erg lekker, de kinderen laten we ook een hapje proeven maar die trekken en gek gezicht. Zoals ik al zei ligt dit aan de spek en niet aan de pannenkoek.

jan4Dit is uiteraard een geweldige testronde geweest en wij hebben mijn z’n allen enorm van de pannenkoeken gesmuld. Omdat de pannenkoeken heel makkelijk warm te maken zijn in de pan zal JAN vaker voor ons mogen bakken en zetten wij de puntjes op de i.

Meer informatie over JAN Pannenkoeken kunt u vinden op: http://www.janpannenkoeken.nl/home

JAN z’n pannenkoeken zijn te koop bij Jumbo Supermarkten, C1000, Plus en alle regionale supermarktketens.

/Miranda Young

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.