bib2Wij zijn net begonnen om onze dochter van 7 maanden te gaan bijvoeden. Prachtig vind ze het! We zijn gaan bijvoeden met gebruik van de rapley methode. Hierbij krijgen ze stukjes eten aangeboden. Mijn dochter vindt het geweldig, maar ik als moeder krijg regelmatig een hartverzakking bij alle geluiden die ze begint te maken als er toch net iets te grote stukjes naar binnen zijn gegaan. We hebben dus na een aantal weken onze plannen iets bijgesteld en de blender doet weer volop zijn werk!

Het eten volgens de Rapley methode wordt standaard een bende, maar al die hapjes die in de blender gaan, maken de chaos helemaal compleet! Dat doorslikken van al die hapjes is nog best een kunstje! En als je alleen moedermelk gewend bent is dat ineens een extase aan verschillende smaakjes.

bib3Niks is dan zo heerlijk al een grote spuugdoek, die je ook nog eens kunt gebruiken als slabber. Helaas is menig spuugdoek niet groot genoeg om aan de voorkant iets op te vangen. De grote KipKep Bib spuugdoek, die ongeveer helemaal om haar heen gevouwen zit, vangt ook alles bij de schoudertjes goed op! Ook is het handig om hem als poetsdoek te gebruiken, voor al het voedsel wat in het rond vliegt. De fijne zachte badstof maakt dat het voor het kindje ook prettig aanvoelt als je het mondje afveegt. (100% katoen)

De KipKep Bib spuugdoek is dus ook te gebruiken als slab, zoals je hierboven al hebt kunnen lezen. De ergonomische vorm zorgt ervoor dat je debib1 doek prima over je schouder gooit. Je kunt je kindje dus rustig een boertje laten doen, omdat je niet bang hoeft te dat je onder zit, als het kindje iets terug geeft.

De Bib spuugdoek van KipKep is verpakt per 2 stuks in een hippe (recyclebare) geschenkverpakking en kost 12,50 per doosje! Je kunt ze hier bestellen!

/Mirjam

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.