ecokidsLekkende bekers, ik heb er een hekel aan! Waarschijnlijk herkennen jullie dit wel: je stop de beker van je kind netjes in zijn/haar tas en aan het einde van de dag zit hij er ondersteboven in. Tas nat en plakkerig dus…en wie kan het schoonmaken? Juist!

kleen kanteenBij ons is deze narigheid helemaal voorbij sinds de kleine man een beker met schroefdop mee naar school neemt, van het merk Klean Kanteen. Deze beker is een lichtgewicht roestvrijstalen drinkbeker voor kinderen, die ook nog eens BPA-vrij is. De schroefdop zorgt ervoor dat de beker niet kan gaan lekken én het ziet er ook nog eens stoer uit. De kleine man voelt zich helemaal het heertje, omdat hij weer eens “iets anders” heeft dan de rest. Iedereen moest natuurlijk de beker meteen bekijken van hem, zo trots is hij er op. Er gaat 355 ml in de beker, dus een lekkere flinke slok voor bij het fruit om 10 uur.

Bij Eco-Kids.nl zijn nog meer producten van het merk Klean Kanteen te koop. Er zijn meerdere kleuren bekers te krijgen. Klean Kanteen heeft gekozen om een niet giftige verf te gebruiken maar deze is daar in tegen niet vaatwasbestendig. De RVS beker en dop kunnen wel in de vaatwasser.kleen1

Over Klean Kanteen
De missie van Klean Kanteen is iedereen een veilig alternatief te bieden voor plastic en behandelde aluminium drinkflessen. Klean Kanteen kwam als eerst met BPA vrije roestvrijstalen drinkflessen op de markt, inmiddels is het assortiment van Klean Kanteen uitgebreid met een ruim aanbod in verschillende handige formaten, uitvoeringen en mooie kleuren drinkbekers. Een Klean Kanteen voor iedereen!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.