twistshakelogoPrecies een week geleden werd ik verrast door mijn vriendinnen/familie met een babyshower. De vorige keer dat ik in verwachting was, was dat eigenlijk helemaal nog niet zo hip. Ontzettend leuk om eventjes een dagje verwend te worden met veel cadeautjes, lekker eten en gezelligheid. Éen van de cadeaus die ik kreeg, was een flessenset. Dezelfde flessen gebruikte ik jaren geleden al voor mijn (inmiddels) grote jongen, dus ik ben met dat cadeau heel erg blij. Toch zit ik niet heel erg vast aan bepaalde merken en was ik dan ook blij verrast, toen de postbode deze week een fles bezorgde van het merk Twistshake!

twistrozeEventjes een klein stukje geschiedenis
In 2011 kwam Vienar Roaks erachter, dat het oppassen op een kindje niet altijd even eenvoudig is. Want als je niet gewend ben om kleine baby’s om je heen te hebben, hoe moet je dan weten hoeveel voeding je precies in de fles moet doen en hoe je überhaupt die ingewikkelde verpakking open krijgt. Het resultaat: een hongerige, huilende baby en een ontplofte keuken. De maanden daarna werd er nog meerdere malen een beroep gedaan op Vienar en dezelfde problemen bleven zich voordoen. Tijd voor verandering dus, maar die kwam op dat moment niet. Het neefje groeide natuurlijk op en de fles werd vervangen door een gewone beker en normaal serviesgoed.

Op een dag zat Vienar in een park en zag daar een mevrouw lopen met een wandelwagen. De baby was keihard aan het huilen en schreeuwen en gaf daar dus mee aan, enorme honger te hebben. De vrouw werd steeds nerveuzer, terwijl ze de aanwijzingen las op het pak met voeding. Jullie raden het al, ineens lag alles op de grond, want de zak was in alle haast niet op de juist manier opengemaakt. Alles lag op de grond en Vienar besloot om deze mevrouw te helpen met opruimen.

Vienar herkende dit probleem natuurlijk nog, van toen het neefje nog klein was en begon serieus na te denken over een oplossing. Na gesproken te hebben met een heleboel ouders, die tegen hetzelfde probleem aanliepen, begon het ontwerpen van een nieuwe generatie babyflessen!

Praktisch en eenvoudigtwistshake2
Vienar wilde een fles ontwerpen die zowel praktisch als eenvoudig is. En geheel nieuwe manier om in te spelen op de behoeften van de kinderen én hun ouders. Juist de ouders zijn in het ontwerp proces heel erg belangrijk geweest. Zij weten immers hoe het is om de kleintjes hele dagen om hen heen te hebben. Door het benoemen van de ongemakken en lastige situaties, is Twistshake er in geslaagd de perfecte fles te ontwerpen.

Groen denken: Twistshake!
Twistshake streeft ernaar om producten van wereldklasse te leveren, die veilig zijn voor de allerkleinsten. Wat zij ook erg belangrijk vinden is het milieu, de wereld is immers van ons allemaal en daar moeten we goed voor zorgen. Met een sterke inzet voor milieukwesties en een focus op transparantie willen ze een vertrouwensrelatie op bouwen met hun klanten en medewerkers, evenals het publiek. Groen denken is iets dat in alle aspecten van het bedrijf doordringt. Twistshake werkt alleen in overeenstemming met de huidige milieuwetgeving en houdt zich aan de wetten en voorschriften die van invloed zijn op het hele bedrijf.

Veilig voor jouw kleintje
De producten van Twistshake zijn allemaal BPA-vrij. Dit is erg fijn, want onderzoek heeft aangetoond dat BPA van kunststof kan worden geabsorbeerd en kan worden opgeslagen door het menselijk lichaam. Zuigelingen en kleine kinderen zijn een kwetsbare groep, aangezien hun lichaam zich nog niet zo goed kan ontdoen van deze stof. Twistshake maakt bij haar producten dus alleen gebruik van grondstoffen die voldoen aan de veiligheidsvoorschriften met betrekking tot levensmiddelen. Ze werken alleen met producten van hoogwaardige kwaliteit, iets wat je aan de producten kunt zien, maar ook voelen!

twistshake1Onze mening
De Twistshake is verkrijgbaar in verschillende maten; 180ml, 260ml en 330ml. Je kunt dus al heel snel beginnen met het aanbieden van deze mooie fles aan jouw kleintje. Tevens is hij verkrijgbaar in een heleboel verschillende kleuren, wat ik persoonlijk erg leuk vind! De fles is handig vast te houden en is gemaakt van stevig materiaal, dat de voeding lang warm houdt. De fles bevat een zeefje (*TwistFlow), dat er voor zorgt dat eventuele klontjes snel worden opgelost. Ook zorgt dit zelfde zeefje ervoor dat de speen niet verstopt raakt. Het handige doseerbakje (*Daily Prep) dat je op kunt bergen in de fles, is een uitkomst voor als je op pad gaat met de kleine. Ook staat er duidelijk aangegeven op de fles hoeveel water en hoeveel schepjes voeding je er in moet doen, handig dus voor jonge ouders, opa’s/oma’s en de oppas. Ook is hij ontzettend makkelijk schoon te maken, geen overbodige luxe lijkt mij (*EasyClean). De dop beschermd de fles en houdt hem schoon tijdens het vervoeren. De fles bevat een anti-koliek speen. De Twistshake anti-koliek spenen zijn gemaakt van hoogwaardige, zachte siliconen en hebben een natuurlijke vorm die de eventuele overgang van borstvoeding naar flesvoeding gemakkelijker maakt. De spenen zijn ook los verkrijgbaar in duo verpakkingen. Er zijn 4 verschillende spenen verkrijgbaar: 0m+, 2m+, 4m+ en 6m+. Wij gaan deze fles zeker weten gebruiken voor onze kleine man!

Drie unieke kenmerken:

  • *Daily Prep: Met de Dailyprep kun je de voeding voor je baby gelijk voor de hele dag klaar maken.
  • *EasyClean: de fles is makkelijk schoon te maken door hem om te spoelen en vervolgens in de vaatwasser te doen (of goed af te wassen natuurlijk).
  • *TwistFlow: Hierdoor voorkom je een heleboel klontjes, waardoor het kindje lekker door kan drinken.

One thought on “Twistshake: een nieuwe generatie babyflessen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.