lo1Zolang de postbode met pakketten van Vtech aan komt bellen, blijft hij de beste vriend van onze peuter. Zij is de bofferd die steeds thuis is als de deurbel gaat. Haar zussen kunnen pas na schooltijd kennis maken met nieuwe knuffelpoppen. We hebben noodgedwongen een nieuwe regel ingevoerd: de pop is van ons!

En is het geen schatje? Nieuw dit voorjaar van Vtech Little Love een Dieren Knuffelpop en zo vlak voor Pasen valt onze keuze op het Konijn met roze, wat lila en blauwe oren. Een Giraf of IJsbeer behoort ook tot de mogelijkheden. De Dieren Knuffelpop wordt geleverd met demonstratiebatterijen en deze gaan wel een tijdje mee is onze ervaring met Vtech. Het konijn is op drie plaatsen in de doos vastgemaakt en dus gemakkelijk uit te pakken. De peuter weet direct wat er van haar verlangd wordt en drukt op het Hart en wisselend op het Buikje. Ons huis wordt verblijd met wat korte liedjes op aangename toonhoogte en ook zeker niet te hard. Hé, een verhaaltje!

lo2De peuter neemt het Konijn mee in haar kielzog en vindt haar schattig. Mee in het fietsmandje, mee onder de arm en even knuffelen op de bank. En dan, dan komen haar zussen uit school. Ze springt op:” Niets hoor”. Meestal als de peuter dat zegt betekent het opletten, dus de zussen gaan op onderzoek uit. Ze vinden een grote lege doos van Vtech en werpen een blik op de achterzijde. “Hé, die pop lijkt op een andere.” De kleuter komt aanlopen met Little Love Kiekeboe Baby.En daar zitten ze dan samen op de bank te spelen en knuffelen met onze Little Love familie.

Vtech Little Love Dieren Knuffelpop (Konijn) werkt op 2 lo3AAA/LR03 batterijen. Haar muts kan niet van haar hoofd af. Ze vertelt via de Buik knop over konijnen die lange oren hebben en telt het aantal sprongen die konijnen maken. Korte liedjes worden afgewisseld met weetjes. Het Hart drukpunt leidt tot een rood mee knipperend lampje en babygeluiden of “Mama, ik houd van je”. Ook wordt verwezen naar de Buik drukpunt als je een liedje wil horen. Onder het stevig sluitende klittenband op haar rug zit een Aan/Uit­ schakelaar en kan het volume op zacht of iets harder gezet worden. De Knuffelpop is schoon te maken met een vochtige doek. De adviesprijs van de Vtech Little Love Dieren Knuffelpop is 17,95 euro. En ze kan tegen BIG Love!

/Lmcmr

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.