zoyummy1Zoyummy is gestart met als doel mensen kennis te laten maken met authentieke recepten over de hele wereld. De gemiddelde Nederlander weet niet hoe en wat er precies gekookt wordt in bijvoorbeeld Griekenland, Marokko, India, of zelfs in de alom bekende Italiaanse keuken. Die heeft meer te bieden dan alleen pizza of pasta namelijk!

Ik hou zelf wel van een beetje kokkerellen! Uit mezelf maak ik niet echt hele spectaculaire of bijzondere gerechten, daarom vind ik het zo leuk om aan de slag te gaan met recepten uit de “vreemde keuken”. De Zoyummy maaltijdboxen nemen je elke week mee naar een ander land en laten je kennismaken met spannende en authentieke recepten zoals ze jarenlang in families zijn doorgegeven.

Ik ging met Zoyummy op reis en ging aan de slag met de avondmaaltijden en de ontbijtjes. Ja, je leest het goed, zelfs aan ontbijt is gedacht…en ook fruit is terug te vinden in de box. Zeer uitgebreid dus…en daar houden we hier in huis wel van! We hebben 3 dagen Indiaas gegeten en hebben er echt van genoten. Zelfs de kleine jongen heeft met smaak gegeten!

Alles wordt aangeleverd, om het je als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Op deze manier kun je genieten van een lekkere en zorgeloze maaltijd. De processen zijn simpel; heerlijke recepten, maar zeker niet ingewikkeld! En ook de iets meer ingewikkelde recepten zijn makkelijk te maken door het stap-voor-stap recept dat je erbij krijgt. Alle recepten zijn in 30 tot 60 minuten te bereiden en zijn goed uitgebalanceerd (vlees, vis, en groenten).

20151206_134018.jpgZo werkt Zoyummy
Een Zoyummy maaltijdbox biedt veel opties waardoor je de box kunt aanpassen aan jouw eigen situatie. Geef zelf het aantal maaltijden aan (2 tot 4). Kies voor hoeveel personen je een maaltijdbox wilt ontvangen (1 tot 5 personen). Selecteer jouw voorkeur voor gerechten (voorbeeld: volledig vegetarisch) en geef aan of je ook een ontbijt wilt. Zo stel je een maaltijdbox samen die zich volledig aanpast aan jouw wensen.

Tijdens het bestellen wordt ook gevraagd wat voor abonnement je wilt aangaan. Je20151208_173311.jpg kunt kiezen tussen wekelijks, om de twee weken, maandelijks of geen abonnement. Indien je kiest voor een wekelijksabonnement, neemt Zoyummy je elke week mee naar de keuken van een ander land. Ze vinden het namelijk heel belangrijk dat je uit je vicieuze cirkel stapt en elke week nieuwe smaken ontdekt. Kies voor de maaltijdbox waar je echt iets nieuws mee beleeft.

Je kunt het abonnement stopzetten, onderbreken of hervatten wanneer je wilt. Dat kan bij Zoyummy zelfs tot twee dagen voor de volgende levering, omdat ze alle verse ingrediënten één dag van tevoren inkopen. Zo kunnen ze ook altijd de langste houdbaarheid garanderen.

20151209_172413.jpgBij Zoyummy heb je dus ook de mogelijkheid om recepten en ingrediënten te ontvangen voor een ontbijt. Ontdek met Zoyummy hoe Grieken, Turken, Italianen, Engelsen of Amerikanen ontbijten.

Je krijgt alle ingrediënten en recepten gratis thuisbezorgd op zondag. Tijdens het bestellen kun je zelf aangeven hoe laat je de maaltijdbox wilt ontvangen. Dit kan van 13.00 tot 21.00 uur.

Tijd om aan de slag te gaan dus! Veel kookplezier!

Meer informatie: http://www.zoyummy.nl

 

One thought on “Werelds smullen met Zoyummy!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.