net1. Between (21 mei)
Between is het verhaal van een stad waar een mysterieuze ziekte iedereen heeft weggevaagd op de bewoners van 21 jaar en jonger na. Wat gebeurt er wanneer de regering een gebied met een diameter van 10-mijl in quarantaine plaats en bewoners aan hun lot overlaat? Ontdek het in deze nieuwe serie met Jennette McCurdy, op Netflix. Between is vanaf 21 mei beschikbaar op Netflix.

2. Mako Mermaids (29 mei)
De wereld van de groep zeemeerminnen die Mako ooit als hun thuis zag, is op hun kop gezet. Een meerman die een band met het eiland ontwikkelde, vormt nu een bedreiging voor hun bestaan​​. Wanneer de zeemeerminnen proberen zijn krachten te ontnemen, komen zij erachter dat zijn band met Mako geen toeval is… Mako Mermaids is een Netflix Original serie. Seizoen 1 en 2 zijn al beschikbaar op Netflix. Seizoen 3 is vanaf 29 mei beschikbaar op Netflix.

3. Some Assembly Required (19 juni)
Als de nieuwe eigenaar van Knickknack Toys, huurt de veertien-jarige Jervis Raines een groep vrienden van school in om hem te helpen waanzinnig nieuw speelgoed maken. De live-action serie is een nieuwe Netflix original waarin de tieners worden gevolgd op hun komische avonturen. Some Assembly Required is beschikbaar vanaf 19 juni. Beeld van de serie vind je hier.

4. Project MC2  (8 juli)
In deze Netflix Kids Original serie worden de vier superslimme meisjes McKeyla, Adrienne, Bryden en Camryn geworven om lid te worden van de spionorganisatie Nov8. Op hun eerste missie als geheimagenten bieden zij op een haast komische wijze bescherming aan een Britse Royal die op het punt staat van een belangrijker lancering. Het is aan hen de lancering en de dag te redden. Project MC2 is beschikbaar vanaf  8 juli op Netflix.

5. Ever After High Way Too Wonderland (14 augustus)
De zonen en dochters van ‘s werelds meest bekende sprookjesfiguren komen bij elkaar op de betoverde middelbare school van Ever After High, om in de voetsporen van hun legendarische ouders te treden. In Way Too Wonderland, een nieuwe Netflix Kids Original, gaan de Ever After High studenten naar Wonderland High. Om de schurk te stoppen die de kroon van de Harten Koningin heeft gestolen, moeten de meisjes samenwerken om de vloek op Wonderland te verbreken. Vanaf 14 augustus is Ever After High Way Too Wonderland te kijken op Netflix.

Over Netflix
Netflix is wereldwijd het grootste internet-televisienetwerk met meer dan 62 miljoen leden in meer dan 50 landen die gezamenlijk meer dan honderd miljoen uur series en films per dag kijken. Het aanbod bestaat onder andere uit Original-series, documentaires en speelfilms. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Ze kunnen films en series afspelen, pauzeren en later verder kijken. Er zijn geen reclame-onderbrekingen en geen contractuele verplichtingen.

http://www.netflix.nl

(Visited 6.271 times, 3 visits today)

One thought on “Vijf nieuwe Netflix series die iedere tiener moet zien deze zomer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *