Bigben Kids presenteert nieuw innovatief audio-speelgoed. De karaokemicrofoon Maïkou, met dieren- en robotstem, en de projecterende nachtlampjes Owly en Owlyvi met luisterverhalen zijn nu verkrijgbaar. 

Zullen we een liedje zingen?

Naar muziek luisteren, dansen en imiteren vinden kinderen heerlijk. Voor de beste zanger in spe of entertainer in de dop is er de draadloze karaokemicrofoon Maïkou. Maak er samen met je kind een knotsgekke show van!

Je hoort niet alleen je eigen stem, maar met de bijgeleverde microfoonkoppen kan je kind zijn of haar stem veranderen in die van een zware pandastem, hoge vogelstem of dat van een robot. De Maïkou karaokemicrofoon kan nog meer. De microfoon heeft lichteffecten en het gezongen liedje kan je opnemen dankzij de handige opnamefunctie.

Muziek kun je eenvoudig en draadloos via Bluetooth afspelen. Zo kan je kind de muzikale prestaties afspelen en aan zijn of haar publiek presenteren. De microfoon, die in twee kleuren (roze en blauw) verkrijgbaar is, is ook geschikt om als kleine Bluetooth-speaker te gebruiken.

De karaokemicrofoon Maïko is verkrijgbaar in blauw en roze – adviesprijs: € 34,99

Wijze nachtlampjes

Het is bedtijd. Tijd voor een verhaaltje, een van de gezelligste momenten van de dag. Met de verhalende nachtlampjes Owlyvia en Owly wordt het slaapritueel gegarandeerd magisch. Stop het schijfje in Owly’s hoed en laat je fantasie de vrije loop. Bij Owlyvia en Owly zijn drie verhaaltjes standaard meegeleverd, die voorzien zijn van projectie en achtergrondmelodieën voor een aangename bedtijd-ervaring.

Niet alleen brengen de nachtlampjes sfeer en rust in de slaapkamer door het verstelbare gedimde licht, het geeft kinderen ook een vertrouwd gevoel dat er een lichtje (wit licht of regenboog) in de kamer brandt. De uilenlampjes projecteren zowel lichteffecten als (voorlees)verhaaltjes op de muur of het plafond en hebben drie melodiestanden die ook op tijd instelbaar zijn. Naast de drie verhaaltjes die standaard meegeleverd worden, zijn er ook verhaaltjes los verkrijgbaar.

De volgende schijfjes met verhalen zijn los verkrijgbaar (adviesprijs € 9,99):
De Seizoenen – Tom ontdekt drie seizoenen en deelt zijn ontdekkingen
De Klassiekers – De drie kleine biggetjes, Jack en de magische boon en Het Lelijke Eendje

Owlyvia en Owly zijn niet alleen leuk om te zien, maar zorgen er ook voor dat je kind langer slaapt dan een slechts een ‘uiltje knappen’.

De nachtlampjes zijn verkrijgbaar in twee kleuren: OWLY (blauw) en OWLYVIA (roze) – adviesprijs € 49,99

100 thoughts on “BIGBEN KIDS sluit 2021 muzikaal af met twee nieuwe speelgoedproducten

 1. Ik doe graag mee voor mijn zoontje Aaron van bijna 3. Hij houdt van zingen en hij houdt van roze, deze microfoon zal hij geweldig vinden!

 2. Jaar! Voor mijn dochter Nova van 4 jaar.
  Ze is dol op dieren en denkt ze te kunnen verstaan. 🙂
  Een microfoon waarbij ze een dierenstem kan hebben, zal ze geweldig vinden.

 3. Wij doen graag mee voor onze dochter. Ze voert regelmatig lekker een gekke show met allerlei geluiden. Met deze speelgoed kan ze uren plezier hebben.

 4. Ik heb 5 kleinkinderen tussen de leeftijd van 2,5 en 10 jaar
  Zij rijden regelmatig mee naar zee ,1,5 in de auto en dan zouden we deze kunnen gebruiken voor hen die mee rijd.
  De rit zal eens zo snel verlopen op deze manier.

 5. Heel tof! Mijn dochters Lily & Phileine zijn hier vast heeeeeeel blij mee! Oh ja, mijn zoon van 5 is ook dol op roze, dus 3x pret! Yesss

 6. Ik loot heel,erg graag mee @kiddowz.net voor mijn dochtertje! Ze danst vrolijk in het romd en wanneer ze dan ook nog eens mee kan zingen 🎤 is dat mooi meegenomen!

 7. Mag ik jullie een geheimpje toevertrouwen?
  Ik waag graag een kansje voor een hele lieve dappere meid!
  Kiezen jullie haar tot 1 van de gelukkige winnaars,
  Dan krijgen jullie vast en zeker geen spijt! 😃

  Elise is haar naam , ze zingt en swingt haar door het leven !
  Maakt iedereen heel erg blij,
  Daarom wil ik haar graag deze iDance karaoke microfoon geven,
  Hopelijk stuurt haar mama dan een muzikaal filmpje naar jou en mij! 💝

  Ik wordt vrolijk als ik haar hoor zingen,
  Het tovert een lach op mijn gezicht!
  Dat lief maar breekbaar stemmetje,
  Een liedje speciaal aan mij gericht! 💝

  Zingen zit bij haar in de genen,
  Want ook mama zingt in een koor…
  Elise wil ook graag zangeres worden,
  Nou, daar duimen we toch voor? 👍

  Met deze fantastische microfoon kan ze alvast met oefenen beginnen,
  Alsof ze op het echte podium staat,
  Wij beginnen alvast met applaudiseren,
  Terwijl ze als een echte zangeres het ‘podium’ opgaat! 👍

  Deze karaoke microfoon is als een droom voor haar,
  Ze wordt er vast dolgelukkig van…
  Ik begin nu al keihard te duimen,
  En natuurlijk ben ik haar allergrootste fan 💖

 8. Mijn dochter is gek van K3, danst en zingt de hele dag mee en daarom gun ik haar dit leuke cadeau!😍 Wat zou zij er blij mee zijn. Ze wil het liefst ook echt op een podium al staan met een microfoon in haar handen.

 9. Mijn nichtje is bijna jarig en wordt dan 3 jaar! Ze is helemaal dol op zingen m.n. de liedjes van juf Roos vindt ze helemaal geweldig! Zou het super leuk vinden om haar deze microfoon als verjaardagscadeau te kunnen geven! Dat zou ze echt een super leuke verrassing vinden!

 10. Owww onze twins zingen de sterren van de hemel dit zouden ze helemaal geweldig vinden zingen is ook goed voor het leren van de woorden voor onze zoon win win situatie in dit geval

 11. Wat een gave actie, ik zou deze heel graag winnen voor onze jongste. We krijgen er een dezer dagen een kleintje bij en het is een heel spannende tijd voor haar! Wat extra afleiding zou goed van pas komen!

 12. super leuk voor mn zoontje…. hij probeert graag te zingen bij alles wat hij vastpakt.
  Dus dit is heeeel erg leuk voor hem

 13. Dansen,spingen en zingen dat doet ze vol overgave en met heel veel PLEZIER
  en opa en oma moeten net zo hard meedoen en dat ze doodmoe worden interesseert haar geen ZIER.
  Want met haar drie jaartjes is het leven gewoonweg 1 groot FEEST
  die zonder zorgen heerlijk door het leven SJEEST
  Loze(ze kan de R niet zeggen) is haar LIEVELINGSKLEUR
  Dus doe ik graag mee voor haar aan deze mooie actie en heeft ROZE de VOORKEUR!

 14. Doe heel graag mee voor mijn kleindochters, die mogen zo graag zingen! En oma zingt dan ook gezellig een stukje mee! 🙂

 15. Voor mijn zesjarige kleinzoon die zo dol is op roze en op 25 december jarig is! Wat zou hij blij zijn met deze microfoon!
  Een heerlijk cadeau!

 16. Ohhh….wat leuk, ik doe erg graag mee voor de meiden 😊😊, zullen ze helemaal geweldig vinden 😀😀 Groetjes Anneliese de Waal

 17. Voor mijn nichtje Saar. Ze is altijd bezig met verkleden, en het geven van “voorstellingen”, dus dit zou ze prachtig vinden!

 18. Mijn dochter doet niet anders dan zingen en dansen. Van alles wordt gebruikt als microfoon. Met deze roze (haar lievelingskleur) karaoke-microfoon kan ik haar heel blij maken. Ik maak graag kans.

 19. Ik doe mee voor mijn nichtje. In de Kerstvakantie komt ze een aantal dagen bij me logeren en met deze leuke karaokemicrofoon kunnen we dan gezellig samen een paar uurtjes zoet zijn.

 20. Ik doe graag mee voor mijn nichtje! Ze heeft zeer waarschijnlijk epilepsie en zit middenin de onderzoeken. Dit lijkt me een heel fijne afleiding voor haar, een cadeautje omdat ze zo stoer die onderzoeken ondergaat en haar tabletten inneemt!

  1. soms staat het huis op zijn kop
   met een dansertje in de dop
   we doen graag voor haar mee
   tegen deze microfoon geen nee
   bedankt voor het meedoen
   jullie succes

 21. Het ideale cadeau voor onze kleinkindjes die dol op zingen zijn, hoe leuk is dit zo’n microfoon,
  hier zullen ze zoveel plezier mee beleven!!

 22. Dit zouden mijn kindjes Fenna en Finn heel leuk vinden! Ze zingen graag en verzinnen de gekste liedjes samen. Ze zouden het fantastisch vinden als ze hun verzinsels kunnen opnemen!

 23. Met een mini zangeres / danseres hier in huis hebben wij zeker weten zo’n mooie microfoon nodig. Wij doen graag mee 🙂

  Angela

 24. Ik denk dat mijn 4 kleinkinderen daar wel heel erg blij mee zouden zijn. De dames zingen graag dus dit zal veel gebruikt worden. (en een koptelefoon voor Oma) Grapje hoor. Maar erg leuk!

 25. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Mocht ik winnen dan wordt er zeker weten een TikTok filmpje van gemaakt waarop ze staat mee te zingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.