Werk aan de winkel voor onverschrokken bouwers! VTech introduceert in navolging op eerder verschenen bouwsets nu het ware pronkstuk van de collectie: de Bla Bla Blocks Boerderij. Hierop kunnen kleintjes (van 1,5 tot 5 jaar) in fantasie, doorzettingsvermogen, inzicht en behendigheid volledig losgaan. Misschien eerst met een beetje hulp van papa of mama en met het bouwvoorbeeld erbij. De beloning is geen statische boerderette om naar te kijken, maar een boerderij om mee te spelen, een die écht tot leven komt en waar verhalen groeien!

Dankzij de interactieve techniek die de makers in de Bla Bla boerderijblokken of Bla Bla Blocks verstopten, wordt spelen geen minuut voorspelbaar of saai. Groenten, fruit en uiteraard alle dieren op de boerderij reageren namelijk als de kleine boer of boerin met hen aan de slag gaat. Dankzij geluid, liedjes, zinnetjes en lichtjes ontdekt het kleintje spelenderwijs alles over leven op de boerderij, maar ook over etenswaren, letters, kleuren en cijfers. 

Natuurlijk zorgde VTech ook deze keer voor een stevige, duurzame uitvoering. Dit is speelgoed dat wel tegen een stootje kan, zodat ook volgende generaties boertjes en boerinnetjes er later nog eindeloos mee kunnen spelen en leren. 

Meer informatie vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.