skippyVoor je kleuter heeft Lobbes een geweldig speeltje. De Skippy koe. Deze skippybal met haar 27 cm hoogte is speciaal ontworpen voor de kleintjes en deze geeft net even dat extraatje voor de ontwikkeling van je kind. Want niet alleen is de Skippy Koe leuk om te zien, het is ook nog goed voor de lichamelijke ontwikkeling. Je kind ontwikkelt hiermee sterke spieren en een goede beheersing van die spieren. Ook leert het je kind om zijn of haar kracht goed te doseren, want het wordt een hele uitdaging voor je kind om precies daarheen te skippyën waar hij of zij heen wil. Dus het is goed voor de hele grove motoriek.

Maar ook zal je kind veel bewegen door te skippyën. Want het is een zeer intensieve manier van bewegen. En je kind heeft zoveel beweging nodig. Dat komt zijn hele gezondheid ten goede. En kinderen willen ook graag bewegen. Want voor de tv zitten vinden ze misschien wel heel leuk, maar ieder kind heeft bewegingsdrang in zich, alleen moet dit gestimuleerd worden. Daar is de koe heel geschikt voor. Je kind zal zich uitgedaagd voelen door het speelgoed en er steeds weer op gaan zitten om lekker rond te hoppen. Zo krijgt je kind ook niet de kans om dik te worden.

En natuurlijk spreekt zo’n geweldige koe tot de verbeelding van ieder kind. Want kinderen zijn dol op dieren en een koe met haar vriendelijke uiterlijk trekt veel kinderen aan. De De Skippy Koe is er in verschillende kleuren en helemaal veilig voor kinderen vanaf 3 jaar en te bestellen bij Lobbes.

banner samenwerking.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.