dartsDarten zonder iemand te bezeren. Dat is het allergrootste pluspunt van dit leuk spel. Waar we ook ontzettend veel plezier aan beleven is het feit dat de kinderen altijd raak gooien. De pijlen blijven heel gemakkelijk “plakken”.

Oké dit spel is dus wel een tikje anders dan de gewone darts. Ditmaal geen bord aan de wand met pijlen die een huid kunnen doorprikken. Nee ditmaal een groot vloerkleed voorzien van de afbeelding van een dartbord en daarbij grote opblaasbare dartpijlen. Zo kan zelfs de kleine meid in dit gezin actief mee doen en is het voor niemand te moeilijk om punten te scoren.

SAMSUNG CAMERA PICTURESNiet alleen leuk om zelf te doen, ook uitermate geschikt voor een (verjaardags) partijtje of een (communie) feest.

BuitenSpeel ontwikkelt en produceert traditionele spellen en speelgoed op GROOT FORMAAT. Het speelgoed is origineel, groot van formaat en gemaakt van hoogwaardig en weerbestendig materiaal. Met dit dartspel hoeft niemand meer te klagen dat het dartbord te klein is! Deze variant bestaat namelijk uit een groot vloerkleed met grote opblaasbare dartpijlen waardoor het lastige dartspel nu voor iedereen toegankelijk is!

Reuzen Darts is hier te bestellen

/Miranda Young

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.