“Schat, als jij blogt waar schrijf je dan over?”
“Nou, wat leuk dat je dat vraagt, over nieuw uitgebracht speelgoed of een recensie over nieuw-uitgegeven (kinder) leesboeken.”
“Kan je niet beter over speelgoed schrijven, wat zich door de jaren heen heeft bewezen binnen ons huishouden? De BUMBA laptop bijvoorbeeld?”

We zijn al bijna zeven jaar lang ouders, inmiddels van drie dochters. We willen dat ze niets tekort komen, dus ze worden overstelpt met speel­ en leermateriaal. Dat ik veel produkten test en sinds kort ook over blog draagt hier ook zijn steentje aan bij.

Onze dochters delen samen een slaapkamer die tot aan het plafond volgestapeld staat, maar waar spelen ze eigenlijk mee? Deze vraag rijst voordat ons verjaardagskwartaal en de decembervieringen ons weer met rasse schreden nadert.

Samen komen we al heel snel eenduidig tot de volgende conclusie: de Bumba laptop van Vtech, gekocht voor de eerste verjaardag van de oudste vermaakt alledrie onze dochters al jarenlang. We hebben nog nooit de batterijen hoeven vervangen, hij heeft menig regenbui buiten overleefd, er wordt op gestaan, op geslagen, mee gezeuld en belangrijker nog het deuntje verveeld ons na al die jaren niet. Hij kan aan, uit en minder hard. Hij heeft 9 drukknoppen en drie menu’s. Hij is geel, rood en blauw gekleurd.

Kortom u leest de ode aan de Vtech Bumba laptop, dit apparaat is helaas niet meer beschikbaar lees ik met behulp van google bij de diverse speelgoedgiganten. Die van ons doet het nog steeds en onze jongste wordt al bijna twee jaar oud. Dus het zal onze tijd nog wel duren.

Tip aan nieuwbakken (groot) ouders: struin de rommelmarkten, speelgoedbeurzen, spullenhulp, speel­o­theek af en probeer er een te bemachtigen!

Vraag aan andere doorgewinterde (groot)ouders: Wat is uw all time favorite, nummer 1, Top of the Bill stuk speelgoed, want we denken erover om ze dit jaar samen maar een pakje te geven!

/lmcmr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.