Het stoepkrijt van Crayola is vernieuwd. De kleuren zijn nu nog levendiger, intenser en helderder. Het ideale stoepkrijt voor alle straatkunstenaars in wording. Maak het voorjaar nog kleurrijker en ga met de kinderen de straat op om creatief te stoepkrijten. Verschillende sets zijn te koop bij de betere speelgoedspeciaalzaken en webshops vanaf € 3,99.

Buitenspelen en stoepkrijten wordt nu nog leuker met de vernieuwde stoepkrijt van Crayola. Met een breed kleurenpallet van allemaal unieke kleuren kan elke creatie gemaakt worden, zelfs glitters en neon creaties zijn mogelijk. Ook de vorm van het krijt is uniek. Doordat het krijt hoekvormig is liggen ze lekker in de hand en rollen ze onmogelijk weg. Een foutje gemaakt, of lijkt het getekende grasveld dusdanig echt dat je erin bent gaan rollen? Geen probleem; met water veeg je al het krijt zo van de straat en was je het uit kleding.

Probeer de ideeën uit van de Krijtman, Stoepkrijter des Vaderlands. Word samen met je kind helemaal zen met Zentangles en maak iedere vierkante stoeptegel speciaal. Of maak bijvoorbeeld een kleurenslang of een 3D Kubus. De Krijtman weet zich wel raad met het stoepkrijt van Crayola:
Wil je echt een heel indrukwekkend en sierlijk figuur in je achtertuin? Dan is de Crayola Manadala Art set een goede toevoeging aan de hoeveelheid krijtjes. Met de verschillende sjablonen kunnen kinderen de mooiste kunstwerken maken. Door de zes verschillende sjablonen en diverse sjablonenstanden zijn meer dan 100 mandala’s mogelijk.

Product: Crayola 48 stuks unieke kleuren stoepkrijt
Leeftijd: 4+
Prijs: € 8,99

Meer informatie vind je hier.

Product: Crayola  64 stuks unieke kleuren stoepkrijt
Leeftijd: 4+
Prijs: € 12,99
Toevoeging: 8 special effects stoepkrijtjes waaronder tie dye, neon, neon glitter en glitter.

Meer informatie vind je hier.

Product: Crayola Mandala Art
Leeftijd: 6+
Prijs: € 14,99
Inhoud: 6 sjablonen, 4 stuks stoepkrijt en sjablonenhouder.

Meer informatie vind je hier.

99 gedachten over “Crayola’s kleurrijke stoepkrijt!

 1. Twee meisjes hier in huis die verzot zijn op kleuren en hier dus ook mooie tekeningen mee zouden kunnen maken! Zoveel kleur in 1 pakket zou dus GEWELDIG zijn! Noé & Beau duimen alvast!

  1. Mijn kleine meisje is gek van en op kleuren😍
   Bij het zien van al deze mooie kleuren zou ze haast keuzen stress krijgen, zo mooi vind ze het❤️

 2. Geweldig! Daar zouden jullie mijn zoontje van vijf jaar enorm blij mee maken. Samen maken we graag de mooiste stoepkrijt tekeningen. We staan er al om bekend in onze straat maar hiermee zouden we natuurlijk helemaal de show stelen. Heel gaaf!

 3. Doe graag mee voor mn zoontjes de oudste van 10jr vind het geweldig en zn kleine broertje van 1,5jr die vindt het helemaal geweldig om het samen met hem te doen heerlijk krassen op de grond en beide leven ze zich helemaal uit

 4. Geweldig! Onze tweeling is gek op stoepkrijten. Hele fantasiewerelden vullen onze tuin en stoep. Weet zeker dat ze hier heel erg blij van zullen worden!

 5. Wat leuk, deze set heeft weer hele andere mooie kleuren. Hier gaan ze vast graag mee aan de slag, unicorns, regenbogen de straat wordt vast 1 kunstwerk!!

 6. Mijn peuter heeft net ontdekt dat stoepkrijten echt leuk is. Hij doet het dan ook het allerliefst. Zijn grote broer, die inmiddels al bijna 12 is, helpt hem daar graag bij.
  Kortom het zou voor mijn jongens en de stoep echt een feestje zijn!

 7. Ik zou deze kleurrijke en vrolijke set, graag voor mijn zoontje willen winnen. Zodat hij mooie tekeningen kan maken, op de stoep voor ons huis of in de tuin.

 8. Ik doe heel graag mee voor ons nichtje Tess en onze tweeling Lucas en Eva. Met z’n drietjes maken ze samen de mooiste kunst en hiermee kunnen ze zeker vooruit 😀

 9. Ja ik doe mee voor mijn dochter Viyenne en de tweeling Aivy en Fygo. Kunnen ze lekker krijten.

 10. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje, ze is 2 en half jaar oud en een kunstenares in de dop. Ze wilt overal op tekenen. Zou mooi zou dit zijn misschien laat ze dan eindelijk de muren met rust.

 11. Voor mijn dochter Nika 29 mei zes vorig jaar met haar verjaardag buiten koffie gedronken en gestoepkrijt voor herhaling vatbaar!

 12. Wat onwijs leuk!
  Ik doe graag mee voor alle kindjes in de buurt, iedereen speelt zo lief met elkaar altijd hier, zo kunnen ze de straat gelijk mooi kleuren ♡

 13. Graag voor mijn 2 kleinkindjes , graag een winnend lotje 🤗.Om hun tekentalenten ook aan de buitenwereld tentoon te stellen 😉😉

 14. Ik doe graag mee voor mijn zoontjes! De oudste van 5 is momenteel helemaal fan van stoepkrijt! 🍀🍀🍀

 15. Ach geweldig voor onze kleindochter Emily ze is 4 jaar en ze zit nu in de fase kleuren en tekenen. Zou een prachtig cadeautje zijn

 16. Zo leuk al deze verschillende kleurtjes! Ik doe mee voor mijn dochters, die met mooi weer elke dag bezig zijn met stoepkrijten!

 17. Ik doe graag mee voor mijn kleuter die graag samen met de buurkinderen mooie tekeningen op de stoep maakt.

 18. Dat is natuurlijk erg leuk speelgoed met een hele groep kinderen bij de scouting dus ik doe graag mee.

 19. Hallo,
  Ik doe mee voor mijn 2 lieve kleindochters.
  Ze komen af en toe logeren en zou leuk zijn ze te verassen.

 20. Voor mezelf en me kleine kunstenaar kunnen we samen onze creativiteit delen met iedereen die het wilt zien buiten.

 21. Voor mijn zoontje, hij vind het geweldig om te ‘stoepekrijten’!!
  Op de stoep, de schutting, de garage, mama’s fiets🤣

  1. Mijn dochters vinden het heerlijk om urenlang te stoepkrijten. Zelf doe ik ook wel graag mee. Lekker ontspannen én samen (buiten) tijd doorbrengen en de wereld om ons heen een stukje vrolijker maken (tot de volgende regenbui! 🙂

 22. Twee kunstenaars hier in huis van 6 en 9 die buiten krijten ook echt super leuk vinden. Wie weet krijgt ons terras die jaar “echte” kunst met deze mooie prijs

 23. Wat zijn dit super mooie kleuren om er de mooiste kleurrijke creatieve straattekeningen mee te maken door mijn kleinkinderen. Dat gaat vast helemaal goedkomen met deze geweldige Crayola stoepkrijt!!

 24. Wat een mooie kleuren stoepkrijt! Ik maak graag kans op de Crayola mandala art voor mijn neefje.

 25. Ik doe graag meer voor mijn dochter. Zij is een echt buitenkind en vindt dit geweldig. Kan zij met de buurtkinderen de hele straat versieren!

 26. Mijjn jongens zijn nog iets te jong ervoor maar dan heb ik alvast een setje liggen voor later 😀

 27. Wat een leuke winactie, ik doe mee voor mijn zoontje en mijn neefje, kunnen ze mooi in de zomer samen in onze tuin hun kunstwerken laten zien.

 28. Superleuk voor ‘mijn’ kleuters! Nu het beter weer wordt gaan we langer naar buiten en worden de bakken stoepkrijt ook weer neergezet! Dan is het ook geweldig om de set Mandela Art neer te leggen voor deze mini kunstenaartjes!

 29. Leuk cadeau voor mijn dochter van bijna 4, zodat ze samen met broerlief hier heerlijk op de stoep kunnen tekenen.

 30. Zó leuk als de kleinkinderen mooie tekeningen maken op mijn stoep. En dat kunnen ze goed!
  Uitwissen hoeft nooit, want de regen maakt het wel weer schoon.
  Om hen een plezier te doen, doe ik heel graag mee.
  Ik volg op Bloglovin en waag graag een kansje.

 31. Ik doe graag mee voor dit prachtige krijt pakket voor mijn kleinzoon. Hij is dol op kleuren en met deze prachtige kleuren kan hij ook prachtige tekeningen maken op straat. Hopelijk is het geen huilen als het gaat regenen 🙂

 32. Wat een gave prijs van Crayola. Ik ga er Milou erg blij mee maken. Zij kleurt heel graag en wat is er mooier dan op een bankje in de zon voor het huis, kijken naar de kleine meid die de straat een beetje fleuriger maakt ?

 33. Mijn dochters kunnen samen uren spelen met stoepkrijt, en dat terwijl ze dan 6 kleuren hebben. Laat staan als ze deze winnen 😀

  Ik maak graag kans voor hen <3

 34. Voor mijn twee kinderen. Ze zijn momenteel erg druk met stoepkrijten. Dit is natuurlijk het echte werk, wat zullen ze blij zijn met al die kleurtjes!

 35. De grindtegels in de tuin zijn door mijn man onderste boven gelegd, zodat er nog beter gekrijt en gespeeld kan worden!
  Wat onze 6 petekinderen en onze eigen twee jongens dan ook graag doen.

 36. Heel graag voor mijn kunstenaars die nooit genoeg van kleurtjes, stiften en stoepkrijt hebben. Ideaal om je hobby naar buiten te brengen!

 37. Ik doe mee voor mijn dochter. Ze is bijna jarig en speelt altijd het liefste buiten met alle buurtkinderen.

 38. Ik doe mee voor míjn kleine meid van 6 die zodra het mooi weer is heel mijn tuin onder krijt. Wat zou ze dit leuk vinden

 39. Het doosje stoepkrijt wat mijn dochters hadden zijn ze laatst vergeten dicht te doen. Na een enorme regenbui was er niets meer van over…ik doe dan ook graag mee voor ze zodat ze deze zomer (hopen op mooi weer) lekker kunnen krijten!

 40. Ik doe mee voor mijn dochters van 2 en 4. Samen kunnen ze de mooiste tekeningen maken op papier. Eens kijken of ze het ook op de stoeptegels kunnen.

 41. Super leuk, ik doe graag mee voor mijn jongens.
  Ik kan niet wachten om hun creaties in onze tuin te zien! 😀

 42. Ik doe erg graag mee voor de klas van mijn zoontje Nicky, erg leuk voor de hele klas om in de pauze mee te spelen op school.

  Groetjes Anneliese

 43. Ik heb hier thuis een echte picasso zitten…hihi onze dochter is gek op kleuren en buiten spelen. Dit zou perfect voor haar zijn.

 44. Leuk voor onze achterkleindochter, wil altijd graag krijten met de meiden als ze bij ons is met oppasdagen.

 45. Stoepkrijten… dat vond ik één van de leukste dingen om te doen vroeger en ja stiekem nu nog steeds, maar nu zou ik het graag doen samen met mijn neefjes en nichtjes! lekker buitenspelen met de kids!

 46. Ik doe mee voor onze lieve dochter Britt ,die dol is op buitenspelen en de mooiste schilderijen buiten maakt met stoepkrijt

 47. Voor dochter elise is graag buiten en tekent er graag op los; zeker ook met stoepkrijt. En met het mooie weer en veel vriendinnetjes komt dit zeker van pas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.