Blij verrast zijn de peuter en kleuter met de post van Manteau/ WPG Uitgevers België. Ze sturen ons een stickerboek speciaal voor kleine handjes en een knotsgek kleurboek. Precies als het buiten te heet is om te spelen pakken we deze boeken er binnen bij.

Hello Kitty Stickerboek voor cali4kleine handjes 3+
Onze peuter springt een gat in de lucht. Een schat aan ronde stickers verzamelt in het door nietjes uitneembaar binnenblad. Eenmaal laat ik haar zien, door het dubbelvouwen van het stickerblad, dat de stickers gemakkelijk eraf te nemen zijn. Verder bemoei ik me er niet mee en ze plakt er op los. Plotseling een blik van herkenning en ziet ze een cali2zelfde afbeelding in het (kleur)boek als op een sticker. Het kwartje valt en ze plakt de stickers in het met stippellijntjes aangegeven rondje. Eerst even driftig kleuren en dan sticker plakken. De sticker scheuren niet snel, plakken goed en zijn vreemd genoeg bij een foutje los te halen en opnieuw te plakken. Het Hello Kitty Stickerboek voor kleine handjes, licentie Sanrio, van Manteau, 2015 is o.a. hier te koop.

Calimero knotsgek kleurboek 3+cali1
Kleuterzus kan zeer goed binnen de lijntjes kleuren. Zelfs de grote in te kleuren vlakken van Calimero op A4 formaat kleurt ze netjes in. Soms volgt ze het voorbeeld van de naastgelegen al-ingekleurde-pagina, soms lekker niet. Op die betreffende pagina’s zijn extra wolken, spetters e.d. getekend die ze cali3op de blanco pagina na probeert te tekenen. Zo wordt dit inderdaad een knotsgek kleurboek en kijken we sinds kort weer Calimero op televisie. Calimero knotsgek kleurboek, licentie @PAGOT, Manteau 2015, is o.a. hier te koop.

/Lmcmr

3 thoughts on “Hello Kitty Stickerboek voor kleine handjes & Calimero knotsgek kleurboek 3+

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.