SAMSUNG CAMERA PICTURESNadat we het boek Hallo Vakantie! tot twee keer toe hebben uitgelezen, ligt nu ook een kleurboek op de deurmat. Joepie! Kunnen we vanaf nu ook samen kleuren. De kleine dame rent gelijk naar de tafel, neem een stoel en schuift deze naar de kast. Klimt vervolgens op de stoel en pakt de bak met stiften en kleurpotloden uit de kast. Uiteraard doet ze deze handelingen allemaal onder begeleiding van mij.

Het kleurboek wordt op tafel gelegd en we nemen een kijkje in het boek. Diverse kleurplaten zien we en dochterlief ontploft zowat van enthousiasme. ze wilt ze allemaal gaan kleuren met viltstiften.collage-2015-06-16 normaal gesproken moet ze met kleurpotloden kleuren, maar als deze mama er bij blijft zitten geldt de regel dat ze met stiften mag proberen. Dat heet zodra de schrijfpunten verdwijnen of een andere vorm aannemen gaan ze weg. Gelukkig hebben we geschikte stiften die tegen een stootje kunnen en speciaal voor kinderen zijn. En dus gaat madammeke vrolijk aan de slag. Uiteraard kiest ze als eerste de kleurplaat met de meeste hartjes en, hoe kan het ook anders, kleurt ze deze roze/paars. Daarna wordt ik geroepen door de oudste om hem even te helpen en bij terug komst zie ik dat ze de kleurplaats helemaal af heeft. Dat heeft ze even in record tempo gedaan! De finishing touch wordt nog even volbracht (naam in spiegelbeeld) en daarna laat ze haar creatie zien. Ze vraagt of ze nog meer mag maken en nadat ik ja geknikt heb kleurt ze vrolijk verder. En de handjes? Die wassen we vrolijk na het kleuren maar af want met stiften blijven ze toch niet helemaal schoon 🙂

SAMSUNG CAMERA PICTURESIn de Tovertuin beleven Woezel en Pip de leukste avonturen.
Pak gauw je kleurpotloden, verf of stiften voor eindeloos tekenplezier met Woezel, Pip, Buurpoes, Molletje en alle andere bekende figuurtjes uit de Tovertuin.

Het kleurboek Woezel en Pip is hier te koop voor slechts €3,99.
ISBN: 978 90 258 6838 3
Meer weten over Uitgever Leopold neem dan hier een kijkje.

/Miranda Young

One thought on “Kleuren met Woezel & Pip

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.