denk1Denksports educatieve kinderpuzzels van de Quarks zijn bij KiDDoWz al beschreven. Nu zag ik op het blog van Omagazijn http://www.omagazijn.nl/ een winactie met de Denksport voor kids- Logisch kleuren + tekenen voorbij komen. Blijkt dat deze editie wegens succes voor volwassenen én kinderen is uitgebracht. Ik waag mijn kans en ik win!

NIEUW NIEUW NIEUW Junior Logisch kleuren en tekenen. Het ‘puzzelboek’ staat boordevol met 43 kleuropdrachten. Zoals kleuren op nummer, zelfs met driehoekjes i.p.v. vierkanten. Lijnpuzzels van 1 naar 2 naar 3 lijnen trekken. Tellen en kleuren, kleurplaten & mandala’s voor de afwisseling en codeplaatjes. Het boek begint met de uitleg van alle verschillende puzzels en eindigt met de oplossingenpagina. Rondom de opdrachten is een vrolijk schouwspel van potloden en stiften getekend.

denk2De schoolmeid opent het boek en bladert fanatiek van voor naar achter. Wat leuk! Ze pakt haar kleurpotloden en begint met een codekleuren op nummer plaat. “Pfft, wat een werk!” Ik neem het van haar over om haar te laten zien dat wanneer je de vakjes goed en netjes inkleurt de plaat mooier en mooier wordt. Het werkt en na een bekertje limonade gaat ze weer aan de slag. Ze heeft duidelijk haast om maar het eindresultaat te kunnen zien. Daar is ze wel even zoet mee. Ondertussen droom ik ervan de mandala- uil met stiften in te mogen kleuren, maar daar heeft dochterlief zelf haar zinnen al opgezet.

Denksport voor kids!- Logisch kleuren + tekenen junior nummer 1 is hier te koop voor 3,95 euro. De volgende editie verschijnt op 21 juli 2015. Je kan het ook gratis proberen. Neem gelijk een kijkje tussen de andere NIEUWE produkten van Denksport!

Dank je wel Omagazijn en DenksportNL voor deze kans. We zijn blij kennis te maken met deze nieuwe (junior) lijn van Logisch kleuren en tekenen.

/Lmcmr

2 thoughts on “NIEUW: Denksport voor kids!- Logisch kleuren en tekenen (6+)

    1. Vanaf 22 juli bij de Hoogvliet Denksport 2e halve prijs (op=op) en de nieuwste Logisch kleuren + tekenen komt dan uit, dus ik denk dat ik gelijk de volwassen editie voor mezelf ga halen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.