peppa2Voor de mensen die Peppa nog niet kennen: Peppa is een schattig varkentje van vijf jaar oud en is dagelijks te zien op Nick Jr. Ook heeft zij haar eigen speelgoedlijn en zijn er vele andere vermakelijke en leuke producten verkrijgbaar. Samen met haar broertje George en vriendjes beleeft Peppa allerlei avonturen.

Speciaal voor de feestdagen zijn er een aantal Peppa doevellen ontwikkeld, waarmee kinderen lekker creatief aan de slag kunnen. Zo kunnen ze de cijfers met elkaar verbinden om een wortel voor het paard van Sinterklaas te tekenen of gewoon lekker kleuren! Klik op onderstaande linkjes om de doevellen te openen!

Veel plezier!!!

Peppa Sinterklaas Kleurplaat
Peppa Sinterklaas Dot to Dot

Over Peppa
Peppa woont samen met haar ouders en haar broertje George en maken samen veel avonturen mee. Peppa houdt van spelletjes, verkleden en van gezellige dagjes uit. Maar het allerliefste springt ze in een modderpoel. Haar avonturen lopen altijd goed af en eindigen met vrolijke knor. Peppa is al 10 jaar een waar fenomeen in Groot-Brittannië en verovert ook in Nederland al vele kinderharten. Peppa staat voor vriendschap, delen, liefde en positiviteit en is niet voor niets het meest gewaardeerde pre-school merk van Groot-Brittannië! Voor meer informatie kunt u terecht op de website: http://nl.peppapig.com/

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.