mappyplaatje1Met de geweldig grote speel- & kleurplaten van Very Mappy ga je op avontuur door Nederland of Amsterdam. De kleurplaten staan boordevol kinderattracties en leuke details. Kleuren en met speelgoed er op spelen, kunnen continue worden afgewisseld. Zo hebben kinderen én volwassenen urenlang plezier.

Waar ligt Amsterdam, mama? En, de Efteling? O ja, en de dolfijnen, die wonen toch in Dolfinarium? Maar waar ligt Dolfinarium dan? 

wpid-20150422_115842.jpgHerkenbaar? Meneertje krijgt nog geen topografie, maar wil wel graag alles weten. Ook lezen kan hij nog niet, dus dan is het wel handig als er overal afbeeldingen staan. De kleurplaten van Very Mappy bieden uitkomst. Wij gingen aan de slag met de grote kleurplaat van Nederland! Een groot succes!

Toen we begonnen aan de kleurplaat, was de kleine man al bijna een week ziekjes. Gelukkig kon hij wel de moed opbrengen om zijn stiften te pakken en te beginnen met kleuren. Hij vond het allemaal erg interessant en bleef maar vragen stellen. Onze kleurplaat is nog lang niet af, hij wil het namelijk in etappes doen. Dit kan ook heel makkelijk, aangezien je na het kleuren de kleurplaat weer op kunt vouwen en in het bijgevoegde mapje kunt opbergen.

De vrolijke illustraties op deze kleurplaat nemen je mee op ontdekkingsreis door de 12 provincies. Scheur met je auto van Leeuwarden naar Maastricht en kleur de bever in de Biesbosch. Gezellig samen spelen, kleuren én van alles over Nederland leren.

Jij wilt vast ook wel gaan kleuren nu? Je kunt de kleurplaat van Nederland (of van Amsterdam) hier bestellen voor € 12,95! Veel kleurplezier! 

  • Grote kleurplaat: 120 x 85 cm
  • Mapje met grappige & leerzame weetjes
  • Twee talen: Nederlands & Engels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.