HET ANTWOORD OP, EN DE EVOLUTIE VAN DE SQUISHY RAGE IS HIER! HET ZIJN DE…

Bubbleezz™ zijn DE hit van speelgoedproducent ORB, naast de super slow rising Soft ’N Slo™ squishies.

Bubbleezz™ zijn squishies gevuld met zachte slijmerige knijpbare parels – heerlijk om in te knijpen dus! Deze schattige, gekke en kleurrijke squishies zijn verkrijgbaar in allerlei grappige vormen, in totaal wel 24! Elke Bubbleezz™ bevat zijn eigen verborgen bedeltjes en geheime berichtjes die hinten naar zijn unieke karakter. Er zijn bedeltjes die veelvoorkomend zijn, maar er bestaan ook zeldzame en super zeldzame bedeltjes! Deze schattige karakter combinaties zitten vol verrassingen en er zijn wel hónderden combinaties mogelijk in verschillende vormen en maten.

SUPER ASSORTIMENT
BUBBLEEZZ™:
Leeftijd: 8+ Prijs : €7,99

JUMBO ASSORTIMENT
BUBBLEEZZ™
Leeftijd: 8+ Prijs : €14,99

Verkrijgbaar vanaf 11 juni:
Nederland: BigBazar, Blokker, Bol.com, Top1Toys, ToyChamp
België: SupraBazar, Dreamland, ToyChamp

WINNEN!
Wij mogen de 2 BUBBLEEZZ™ weggeven die je in deze blog kunt zien! Laat hieronder in een reactie weten dat je meedoet en voor wie. Vergeet niet om je naam + een geldig mailadres erbij te zetten. Deze actie is inmiddels afgelopen.

67 thoughts on “De evolutie van de Squishies: Bubbleezz!

 1. Oh te gek! Lijkt me heerlijk met die bolletjes erin haha. De squishies waren hier in 3 dagen kapot. Ben erg benieuwd hoe lang deze het volhouden hier ? ik doe meestal voor zoon en dochterlief.

 2. Voor mijn kleindochters die er al zo vaak om gevraagd hebben. Wat zou het fijn zijn als ik ze zou kunnen geven!
  Voor een oma nog een groter cadeau als ik die blije gezichtjes zou zien!

 3. Ik doe voor onze Emma, ze vond de squishies al helemaal te gek, dus ben bang dat ze dit helemaal super vindt…

 4. Ik doe graag mee voor mijn zoon Quinten, hij is dol op squishies en dat soort friemeldingen dus weet zeker dat hij dit geweldig gaat vinden

 5. Echt iets voor onze dochter! Ze is gek op badderen en op squizies. Deze squizies van BUBBLEEZ zorgen dus voor win-win speelplezier!

 6. Ik doe heel graag mee voor mijn dochter van 9. Ze is de hele dag met slijm en squishy’s bezig dus weet zeker dat ze dit ook super zou vinden.

 7. Ik doe heel graag mee voor mijn dochter van 9. Ze is de hele dag met slijm en squishy’s bezig dus weet zeker dat ze dit ook heel leuk zal vinden!

 8. Wat weer een geweldige Rage.
  Dat vindt tenminste mijn kleindochter van 8 jaar.
  Voor haar doe ik graag mee en volg op Bloglovin.

 9. Ik doe mee voor mijn zoontje Sem. Hij is net 4 geworden en moet nog even wennen op school, hij vind het zo spannend! Zo cadeautje heeft hij wel verdiend..en is heerlijk om mee te spelen als het even spannend is!

 10. Ik doe mee voor onze oudste. Haar Squishie ligt in de kast en die mag ze maar af en toe vast houden. Helaas zat er na een dag al een grote scheur in. Zonder gekke dingen ermee gedaan te hebben… Dit lijkt me een prima vervanging voor haar kapotte vriendje

 11. Deze slijm squishies kende ik nog niet! Heel erg leuk, ik ken wel een meisje dat ik hier heel blij mee ga maken, dus ik doe een poging!

 12. Die zijn leuk zeg. ik verwacht dat onze jarno binnenkort een ‘badje’ verder mag bij de zwemles en dit is dan natuurlijk een erg leuk en toepasselijk cadeautje

 13. Ik doe graag mee voor onze oudste 2 dochters van 12 (geen tweeling)! Die zijn echt helemaal gek van deze dingen! Maar hebben deze nog niet!
  Sowieso komt deze Bubbleez goed terecht hier, want met een huis met 7 kids is er zeker altijd 1tje die er graag mee wil spelen!
  ik ga duimen!

 14. Voor mijn 2 kleindochters uit Lelystad doe ik mee die vinden dit helemaal erg leuk….., en zullen er samen mee delen & spelen is Opa Anton zijn idee …
  Iedereen veel win & speel plezier gewenst

 15. Wat zijn ze schattig. Ik maak graag kans voor onze zoon, die heeft het hier al een tijdje over (en mama had geen idee wat het precies was 😉 )

 16. mama had er eentje voor mij gekocht, bij intertoys….. maar die was niet goed en de volgende dag al stuk…… dit is eentje die goed is…… nu maar duimen

 17. Ik doe graag mee voor mijn lieve nichtje! Op huidig moment is ze helemaal gek op deze squishies en kan echt niet wachten om haar blij te maken met deze squishies!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.