De Fidget Spinner: als je wat ouder bent is de kans groot dat je deze rage nog wel kent uit de jaren tachtig. Maar ook als je jong bent of kinderen hebt kan de Fidget Spinner je niet ontgaan zijn, ze vliegen namelijk momenteel over de toonbank.

Wat is een Fidget Spinner?
Een Fidget Spinner is vrij vertaald eigenlijk een ‘wriemel draaier’. Het is een rond ding met drie uitsteeksels. Je kunt het tussen twee vingers houden en er dan aan draaien, waarnaar het ding in het rond draait.

Stress kwijt met de Fidget Spinner
Sommige mensen beweren dat zij daadwerkelijk rustig worden van een Fidget Spinner. Niet gek, aangezien ze ooit ontworpen werden voor mensen met autisme en ADHD. Er zijn verschillende soorten Fidget Spinners maar velen zijn beschikbaar in mooie kleuren die je prachtig ziet draaien als je het ding rondspint.

De grootste rage van de laatste jaren?
Waar veel mensen zich vooral over verbazen is de enorme rage die het met zich mee heeft gebracht. Een paar maanden geleden had bijna niemand het nog over de spinners en nu zijn ze niet aan te slepen. Bij een aantal webshops is de meest gezochte zoekterm nu zelfs Fidget Spinner, de tweede term is Fidget.
Maar het is natuurlijk helemaal niet zo raar dat die dingen zo aanslaan. Het is immers zo eenvoudig. Je hoeft er niet voor te oefenen, je kunt het meteen. Verder barst het op YouTube van de filmpjes waarmee je allemaal trucjes kan leren, zoals de Fidget Spinner op je neus laten draaien. Ook is de spinner natuurlijk helemaal niet zo duur, hij kost gemiddeld tien euro.

Ben jij dus ook benieuwd geworden naar Fidget Spinners? Bestel je Fidget Spinner dan op Speelgoed van Lobbes.nl, en doe mee met waarschijnlijk de grootste speelgoedrage van de aankomende tijd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.