simply1 Sinterklaas, Kerst, Verjaardag, Doop… slechts enkele voorbeelden waarbij een cadeau vaak niet ongepast is in deze tijd. Maar wat geef je toch steeds weer? Er is zoveel te koop in de winkels dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Dit keer gaan we een prijscategorie omhoog om een wel heel erg leuk en eventueel gepersonaliseerd kado te geven (of te krijgen).

De Simply Colors houten Bakfiets gemaakt van berkenhout is vanaf 76.95 euro (verzendkosten inbegrepen) te koop. Hierbij kun je kiezen uit tekst en eventueel met een afbeelding. Uiteraard kun je de tekst in lettertype aanpassen alsook in grootte en kleur. De Bakfiets zelf kan in 3 kleuren gekozen worden: rood, blauw en roze.

Trrringelingeling Trrrinnnnnggg Trinnngggg. Er staat een hele vracht blokken die van de woonkamer naar de keuken moeten. De kleine ukkepuk begint met inladen, stapt vervolgens op de bakfiets en trapt richting keuken, tussendoor even afstappen om de lieve knuffel­muis mee te nemen en de reis kan weer verder gaan. STOP nog meer spullen die mee kunnen in de bakfiets. Maar hey? Het past niet meer… Dan maar weer op de bakfiets om de lading in de keuken te droppen en terug om de andere vracht op te halen. Op deze manier krijgt de kleine de hele ochtend, middag en eventueel avond wel vol.

simplyallGelukkig zitten er rubberen banden op de bakfiets waardoor de vloer netjes achter blijft en de geluiden afwezig zijn. Niet alleen wordt met de Bakfiets een fantasie spel gespeeld, ook leert het kind spelenderwijs de coördinatie tussen rijden, sturen en stoppen. Maar wat dacht u van gevoel voor snelheid, afstand en ruimtelijk inzicht? Bovendien oefent het kind de motoriek door middel van op- ­en afstappen. En omdat het geen loopfiets is maar een bakfiets heeft het kind meer steun wat een heleboel meer zekerheid geeft. Deze positieve combinatie zorgt ervoor dat uw kind met de bakfiets wil blijven spelen. Allemaal pluspunten om een dergelijk cadeau te schenken.

Bestellen kan eenvoudig via deze link.

/Miranda Young

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.