Zoomer_CHIMP_FULL_LOGOSpeeltjes die luisteren naar jouw stem, levensechte bewegingen en trucjes uitvoeren en emotie kunnen overbrengen. Zet je schrap voor het speelgoed van de toekomst! Ook de speelgoedwereld vaart mee op de immense technologische ontwikkelingen, wat de enorme populariteit van interactieve robots verklaart. Opnieuw beantwoordt speelgoedspecialist Spin Master deze tendens groots met de introductie van de Zoomer Chimp. Een robot-aap die net zo doldwaas, snel en speels is als de apen in de jungle.

Speelgoed wordt steeds interactiever, zo concludeerde de Amerikaanse Toy Industry Association al in een onlangs verschenen online trendrapport. Iets wat Spin Master al jaren doorheeft. De lijst met interactief speelgoed (Meccano, Brightlings, Hatchimals) wordt steeds langer en de Zoomer hond, dino en katten hebben hun populariteit vorige jaren ruimschoots bewezen. Tijd voor een update.

Zoomer_CHIMP_FLIP_SEQUENCERobot-aap met echte emotie
Mogen we je voorstellen aan Chimp? De nieuwste – en vooral gekste – telg in de Spin Master robot dierenfamilie. Had ieder dier eerst elk een eigen feature,  deze gekke Zoomer Chimp heeft nu al deze technologische aspecten in één. Naast True balance, Voice command en True Vision kent hij ook een levensechte mimiek door de led-ogen en gemotoriseerde bewegingen in het gezicht. Dat maakt van dit op het eerste oog zo technische diertje een echte persoonlijkheid met vele emoties. Het is verbluffend om te zien hoe snel jonge kinderen de verschillende features eenvoudig weten te gebruiken.

Hi-tech functies6034097_778988649770_Zoomer Chimp_UPCX_GBL_Angle_PKG
Met de Zoomer Chimp weten de makers een grote stap te zetten in technologische ontwikkeling. Het interactieve aapje is voorzien van vele hi-tech functies die van hem een perfecte en unieke speelcompagnon maken. Dankzij de ingebouwde bewegings- en gevoelssensoren is hij zeer reactief; aan zijn expressieve gezicht (oplichtende ogen en gemotoriseerde beweging) is altijd af te lezen hoe hij zich voelt. Samen een dansje wagen? Wie hem uitdaagt kan een heuse battle verwachten. Dankzij de zes verschillende bewegingsmotoren switcht hij automatisch en met al het gemak van zittend naar staand, staat binnen een seconde op zijn hoofd en heb je zijn backflip al gezien? Deze spectaculaire moves maken ‘m bijna angstaanjagend echt.

De Chinezen wisten het allang: 2016 is het jaar van de aap. Vol verrassingen, innovaties, nieuwe trends, speelsheid en onverwachte wendingen. Met deze bijna levensechte Chimp weet ook Spin Master dit als geen ander te onderstrepen.

Highlights

 • Geavanceerde techniek gaat moeiteloos gepaard met kinderlijke eenvoud en gebruiksvriendelijkheid.
 • Trend: innovatief speelgoed met sociale skills en face-to-face interactie. (Bron: Amerikaanse Toy Industry Association)
 • Innovatie: De Zoomer Chimp combineert alle hoogstaande technologische aspecten in één, met als toevoeging een levensechte mimiek in het gezicht door led-ogen en bewegingen.
 • Belangrijkste 5 features:
 1. Tien verschillende stem commando’s (Voice Command)
 2. Zes verschillende bewegingsmotoren maken hem uiterst beweeglijk. Zo rijdt hij rond op zijn twee achterpoten. (True Balance)
 3. Infra Rood-sensoren in zijn ogen en neus, waarmee hij jouw hand volgt en niet kan botsen (True Vision).
 4. LED-eyes: kleur ogen verandert naar gelang zijn humeur.
 5. Chimp kan zijn hele gezicht bewegen; mond, lippen, tanden en wenkbrauwen. Is hij boos, blij of verrast? Zijn gezicht spreekt boekdelen.
 • Consumentenadviesprijs:  €139,99

  Bestellen kan o.a. bij ToyChamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.