Techniek gaat als een dolle en VTech, producent van educatief speelgoed, doet er nog een schepje bovenop met de Kidizoom Duo 5.0., een verdraaid slimme camera voor creatieve wizz-kids van 3 tot 12 jaar. Vanaf vandaag krijgt elk moment eeuwigheidswaarde, voor je het weet sta je er zelf gekleurd op!

De Kidizoom Duo 5.0 is de uiterst geavanceerde versie van de al eerder geïntroduceerde Kidizoom. De 5.0 is de versie van succes, waarin maar liefst tien functies zijn verstopt. Plaatjes schieten is leuk, maar leergierig volk wil meer! Zoals loeischerpe beelden, dankzij 5 megapixels, 4x digitale zoom en automatische flitser. Voor de goede orde: bezitters van een volwassen smartphone moeten nog weleens met minder genoegen nemen.

Meer is mogelijk en eigenlijk kun je niet vroeg genoeg beginnen dat te leren, vindt VTech. Kidizoom Duo 5.0 is uitgerust met toffe features voor stemopname en stemvervorming, maar ook een Mp3-speler, gezichtsherkenning en coole spellen met bewegingssensor. En liedjes en muziek, waar ze dankzij de Mp3-speler mét of zonder de bijgeleverde koptelefoon naar kunnen luisteren. Nooit meer vervelen, nooit meer een saaie dag of een eindeloos lange rit op de achterbank: de ontdekkingsreis naar creativiteit en eigen kunnen, begint voortaan met deze all-in-one camera!

Kidizoom Duo 5.0 heeft vanzelfsprekend alle equipment aan boord om zelfgemaakte foto’s te bewerken -meer dan 70 grappige foto effecten zijn mogelijk-, selfies te maken met de ingebouwde camera aan de achterkant en zelfs video’s te maken. De kekke alleskunner heeft een draaibare ring aan de voorzijde om mooie kleureffecten te kiezen. Met het bijgeleverde usb kabeltje kunnen foto’s op de computer of laptop gezet worden.

Kidizoom Duo 5.0 met groot kleurenscherm is inclusief koptelefoon en polsbandje. Verkrijgbaar in roze en blauw. VTech heeft voor een stevige behuizing gekozen, zodat speelplezier voor jaren gegarandeerd is. Er zit zelfs een instelling voor speeltijd op, zodat ouders regie houden op speelduur. Geen overbodige luxe, dit speelgoed is veel te leuk om zomaar opzij te leggen!

[bol_product_links block_id=”bol_5a8b43150eb52_selected-products” products=”9200000087128246,9200000087852230″ name=”kidi” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.