Spotlights aan en tijd om te shinen! De nieuwste Fashion Dolls en Styling Heads zijn er! De L.O.L. Surprise! O.M.G.-poppen stelen de show samen met hun immens populaire jongere zusjes. De Styling Heads geven je de ruimte om de nieuwste en hipste kapsels uit te testen.

L.O.L. Surprise! O.M.G. Doll – Seizoen 2

O.M.G.! De zusjes stralen de hele dag. Hun stijl is supercool en past bij de diva’s die ze zijn. Ze dansen op de muziek van hun eigen dj en zijn net een tikje extravaganter dan de anderen. Ze onderscheiden zich van de massa en maken hun eigen regels, ze willen de wereld verrassen. Ze hebben hun meest rockende outfits, bling-blingaccessoires, hipste haarstijlen en stoutste schoenen aan.
De 23 centimeter grote nieuwe L.O.L. Surprise! O.M.G.-poppen zijn vier nieuwe personages die geïnspireerd zijn op de favorieten van L.O.L. Surprise! In de tweede L.O.L. Surprise! O.M.G.-serie maak je kennis met: Candylicious, de grote zus van Bon Bon; Busy B.B., de grote zus van Can Do Baby; Alt Grrrl, de grote zus van Grunge Grrrl; en Miss Independent, de grote zus van AA-Independent. Deze Big Sisters willen niet spelen, ze willen DE SHOW STELEN!
Pak alles uit: haar modieuze kleding wordt bewaard in mooie kledingzakken, haar schoenen zitten in een eigen schoenendoos en haar accessoires in haar hoedendoos. Blijf uitpakken om de kleedkamer te onthullen en te zien waar de Fashion Dolls chillen tot ze on stage moeten. Plaats je Fashion Doll in fotogenieke poses op de inbegrepen fotostandaard om met haar te pronken.

In de doos van elke L.O.L. Surprise! O.M.G.-pop vind je 20 verrassingen – en zodra je alle verrassingen hebt uitgepakt, kan je de verpakkingen gebruiken als deel van de speelset. Verzamel de vier L.O.L. Surprise! O.M.G. Fashion Dolls: Candylicious, Busy B.B., Alt Grrrl & Miss Independent. Alle poppen zijn apart verkrijgbaar.

Meer informatie vind je hier.

L.O.L. Surprise! O.M.G. Styling Head Neonlicious & Royal Bee

Heb jij een kleine styliste in huis? Goed nieuws! Dankzij de L.O.L. Surprise! O.M.G. Styling Head kan ze zich helemaal uitleven met het creëren van de hipste looks. Met de extra accessoires til je de looks tot een hoger niveau. Zin om haar make-up te veranderen? Met een ijsblokje tover je een volledig nieuwe look tevoorschijn!
De Styling Heads zijn in 2 personages te verkrijgen: Neonlicious en Royal Bee. Beide versies bevatten haarstukken met prachtige krullen in meerdere kleuren die je kunt opplakken. Zo kan je mixen en matchen om eindeloze nieuwe stijlen te creëren. Heel wat inspiratie kan je alvast opdoen via de verpakking, waarin talloze voorbeelden worden gegeven.
Product features:
  • Pak 30 verrassingen uit
  • 2 te verzamelen personages: Neonlicious en Royal Bee
  • Stijl voor eindeloze coole looks
  • Voeg haarstukken om te mixen en matchen toe
  • Gebruik de inbegrepen haaraccessoires voor extra glamour
  • Bij het gebruik van ijs onthul je een nieuwe make-up look
  • Draaibare basis, om het stylen gemakkelijker te maken
  • Lade in basis om accessoires in op te bergen

Meer informatie vind je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.