LEGO® BrickHeadz sets bevatten leuke en gestileerde versies van iconische personages uit je favoriete films, tv-series, games en strips. Ze zijn kleurrijk en bevatten opvallende details met een humoristische twist. Elke figuur wordt geleverd met een eigen bodemplaat met LEGO BrickHeadz-pictogram en serienummer. Een geheel nieuwe manier van verzamelen, bouwen en tentoonstellen. Geschikt voor kinderen van 10+!

LEGO BrickHeadz 41618 Anna en Olaf

Laat vele harten smelten met deze LEGO® BrickHeadz™ bouwfiguren van Anna en Olaf uit Disney Frozen! Bouw je eigen LEGO® BrickHeadz™ versies van Anna en Olaf, bekend uit de populaire Disney film Frozen. Bewonder hun gedecoreerde ogen, de bekende paarsroze cape van Anna en de wortelneus van Olaf!

Meer informatie vind je hier.

LEGO BrickHeadz Aquaman – 41600

Zie hier, Aquaman™, bekend uit de populaire Justice League film. Bewonder de gedecoreerde ogen, het geschubde harnas, het lange bruine haar, de baard, de gesp en de drietand van deze aquatische superheld, en beeld je in hoe de golven woest op de rotsen beuken wanneer je de kracht van de oceaan oproept!

Meer informatie vind je hier.

LEGO BrickHeadz Batgirl – 41586

Dit Batgirl LEGO BrickHeadz bouwbare personage heeft authentieke details, uniek versierde BrickHeadz-ogen, een gele Batarang en een bodemplaat om haar op neer te zetten.

Meer informatie vind je hier.

LEGO BrickHeadz Beest – 41596

Dit LEGO BrickHeadz bouwbare personage van het Beest bevat kleurrijke en authentieke details uit de klassieke Disneyfilm Belle en het Beest, Brickheadz-ogen en een bodemplaat om hem op neer te zetten.

Meer informatie vind je hier.

LEGO BrickHeadz Belle – 41595

Bewonder de golvende paardenstaart, strik en oorbellen van deze betoverende prinses. Maak de roos vast aan Belle’s hand en droom over het prachtige moment dat ze voor het eerst haar ware liefde vindt! Zet Belle neer op haar eigen bodemplaat en verover de harten van al je vrienden!

Meer informatie vind je hier.

LEGO BrickHeadz Black Widow – 41591

Dit LEGO BrickHeadz bouwbare personage van Black Widow heeft authentieke details, BrickHeadz-ogen, een kapsel om zelf te bouwen, twee afneembare wapenstokken en een bodemplaat om haar op neer te zetten.

Meer informatie vind je hier.

LEGO BrickHeadz Captain America – 41589

Bewonder de kenmerkende details op zijn kostuum en helm en maak zijn beroemde, onverwoestbare schild vast aan zijn hand! Stal hem trots uit op zijn eigen bodemplaat en toon hem aan al je vrienden!

Meer informatie vind je hier.

LEGO BrickHeadz Captain Jack Sparrow 41593

Bouw Captain Jack Sparrow uit de Disneyfilm Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales met dit LEGO BrickHeadz bouwbare personage met kleurrijke en authentieke details, BrickHeadz-ogen, een zelf te bouwen, afneembare sabel en een bodemplaat om hem op neer te zetten.

Meer informatie vind je hier.

LEGO BrickHeadz Cyborg – 41601

Bouw je eigen LEGO® BrickHeadz versie van Cyborg™, bekend uit de populaire Justice League film. Hij heeft een infraroodoog, cybernetische gezichtsmasker, harnas en kanonarm! Hij is dan wel 50% mens en 50% machine, maar deze cybernetische superheld is 100% cool.

Meer informatie vind je hier.

LEGO BrickHeadz Darth Vader – 41619

Deze LEGO BrickHeadz bouwfiguur van Darth Vader heeft BrickHeadz ogen en authentieke details uit de film Star Wars: Episode V The Empire Strikes Back, zoals zijn beroemde zwarte helm, een rood lichtzwaard en zijn harnas en cape.

Meer informatie vind je hier.

LEGO BrickHeadz 41617 Elsa

Waan je in je eigen koninkrijk met deze LEGO® BrickHeadz™ bouwfiguur van Elsa uit Disney Frozen! Bouw je eigen LEGO® BrickHeadz™ versie van Elsa, bekend uit de populaire Disney film Frozen. Bewonder haar gedecoreerde ogen, haar kenmerkende vlecht en haar blauwe jurk.

Meer informatie vind je hier.

LEGO BrickHeadz – Frankenstein 40422

LEGO® BrickHeadz™ Frankenstein (40422) is een superleuk model van het beroemde fictieve personage. Deze figuur maakt deel uit van de LEGO BrickHeadz collectie. Het model is inclusief een eigen personage-ID en een robuuste bouwplaat waarop je het eenvoudig kunt neerzetten, alleen of naast andere BrickHeadz modellen. Een leuk cadeau voor kinderen, BrickHeadz verzamelaars en Frankenstein fans!

Meer informatie vind je hier.

LEGO BrickHeadz Goofy en Pluto – 40378

Deze Goofy en Pluto set (40378) met 2 klassieke Disney-figuren mag niet ontbreken in de collectie van LEGO® BrickHeadz™ verzamelaars. Goofy draagt zijn bekende coltrui en hoge groene hoed. Naast hem staat de speelse Pluto.

Meer informatie vind je hier.

LEGO BrickHeadz Groot & Rocket – 41626

Bouw je eigen LEGO® BrickHeadz™ 41626 Groot en Rocket, bekend uit de populaire film Avengers: Infinity War. Bewonder Groots gedecoreerde ogen, groene takken en videogame, plus Rockets snorharen en laserpistool. Plaats deze machtige bewakers daarna op hun bodemplaten en laat ze aan al je vrienden zien.

Meer informatie vind je hier.

LEGO BrickHeadz Han Solo – 41608

Deze LEGO® BrickHeadz™ 41608 Han Solo is erg leuk om te bouwen dankzij de kleurrijke LEGO stenen waarmee je al zijn beroemde details uit de Star Wars saga kunt nabouwen, waaronder zijn bruine jack en gereedschapsriem. Hij heeft ook een afneembare blaster.

Meer informatie vind je hier.

LEGO BrickHeadz Harry Potter & Hedwig – 41615

Deze bouwbare LEGO BrickHeadz bouwfiguren van Harry Potter en Hedwig hebben gedecoreerde ogen en authentieke details uit de onvergetelijke eerste film Harry Potter en de Steen der Wijzen, zoals de ronde, zwarte bril van Harry en zijn toverstaf.

Meer informatie vind je hier.

LEGO BrickHeadz Kerstman en kerstvrouw 40274

Wens iedereen een vrolijk kerstfeest met deze LEGO® BrickHeadz™ Kerstman en kerstvrouw! Nodig de LEGO® BrickHeadz™ 40274 Kerstman en kerstvrouw uit bij je thuis en beleef een onvergetelijke Kerst. Bewonder de bekende muts, dikke witte baard, bruine gesp en afneembare cadeautjeszak van de Kerstman, plus de boom om zelf te bouwen en een stapel cadeautjes. De kerstvrouw heeft een bouwbare snoepstok en diverse taart- en koekjeselementen.

Meer informatie vind je hier.

LEGO BrickHeadz 40425 Notenkraker

Deze LEGO® BrickHeadz™ Notenkraker (40425) is een replica van de notenkraker-prins uit het beroemde kerstverhaal. Dit bijzondere BrickHeadz speelgoed heeft een mond die open en dicht kan en wordt, om helemaal in de kerststemming te blijven, geleverd met een miniatuur kerstboom en cadeautjes.

Meer informatie vind je hier.

LEGO BrickHeadz Rey – 41602

Deze LEGO® BrickHeadz bouwfiguur van Rey uit de blockbuster Star Wars: The Last Jedi heeft authentieke details, waaronder het bekende gewaad en een afneembaar lichtzwaard.

Meer informatie vind je hier.

LEGO BrickHeadz Robin – 41587

Dit LEGO BrickHeadz bouwbare personage Robin heeft kleurrijke en authentieke details, BrickHeadz-ogen, een kenmerkende outfit met logo en een bodemplaat om hem op neer te zetten.

Meer informatie vind je hier.

LEGO BrickHeadz Stormtrooper – 41620

Deze LEGO® BrickHeadz™ bouwfiguur van een Stormtrooper heeft BrickHeadz ogen en authentieke details uit de film Star Wars: Episode V The Empire Strikes Back, zoals een herkenbaar wit masker en harnas, en een afneembare blaster.

Meer informatie vind je hier.

LEGO BrickHeadz Thanos – 41605

Bouw je eigen LEGO® BrickHeadz versie van Thanos, bekend uit de blockbuster Avengers: Infinity War. Bewonder zijn gedecoreerde ogen, paarse huid, borstharnas en Infinity Gauntlet met Infinity juweeldecoraties. Zet de Mad Titan daarna op zijn bodemplaat en laat deze superschurk met zijn Infinity Guantlet aan al je vrienden zien!

Meer informatie vind je hier.

LEGO BrickHeadz The Joker – 41588

The Joker is een waar icoon en iedereen kent hem wel! Zet Batmans kwaadaardige aartsvijand neer op zijn eigen bodemplaat en laat zijn bekende clownsuitstraling aan iedereen zien!

Meer informatie vind je hier.

LEGO BrickHeadz Valentijnsbij – 40270

Zeg Ik hou van je met een LEGO® BrickHeadz Valentijnsbij! Bouw je een weg naar iemands hart en vraag Wil jij mijn Valentijn zzzzijn? met deze schattige LEGO® BrickHeadz bouwfiguur. Bewonder de lieve roze wangetjes, de beweegbare vleugels, het afneembare hart, de honingpot, de rozen en de zonnebloemen.

Meer informatie vind je hier.

LEGO BrickHeadz Wonder Woman – 41599

Deze powervrouw hoort bij jouw verzameling! Haar prachtige gedecoreerde ogen, het golvende zwarte haar, het opvallende hoofdsieraad en de kogelvrije handschoenen zorgen ervoor dat je je op kunt maken voor je volgende Justice League missie.

Meer informatie vind je hier.

One thought on “LEGO® BrickHeadz: onze 25 favorieten! (10+)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.