SAMSUNG CAMERA PICTURES“Genomineerd voor Speelgoed van het jaar” klopte het overal bij Lisa. De Lisa die sinds een paar weken ook bij ons in huis woont. Volgens mijn dochter mijn kindje en haar zusje. Sinds “Zusje” in ons gezin is, is Lisa overal bij aanwezig. Maar laat ik beginnen bij het begin…

Van Vtech kregen wij de mail om Lisa te mogen testen. Natuurlijk, met 2 echte meiden-meiden in huis, durfde ik die uitdaging wel aan. De postbode bracht een joekel van een doos, waar een kleinere doos met Lisa in zat. Terwijl ik met Lisa bezig was om haar te bevrijden van de touwtjes, was mijn dochter al bezig met de kleurpotloden, stiften en stickers om de grote doos om te bouwen tot een huis voor Lisa/zusje. Het huis staat sindsdien op haar kamer en is Lisa nooit meer in te vinden. Lisa is namelijk gepromoveerd om in bed te mogen slapen, aan tafel mee te mogen “eten” en op de bank mag ze zitten, als de kinderen naar school gaan. “Zo is Lisa niet eenzaam en mama ook niet” aldus mijn 5 jarige kleuter.

Lisa is niet zomaar een pop. Lisa leert lopen door vallen, opstaan en weer doorgaan. Lisa gaat net als echte kinderen, door alle fases. Onze poppenmeid heeft Lisa eerst heel hard uitgelachen, omdat ze gevallen was. Toen ik de kleuter vertelde dat zo alle kinderen leren lopen, vond ze dat wel heel zielig: “ook ik?” stamelde ze erachteraan. Daarna gaf ze Lisa een handje en begon ze met het echte verzorgen van haar zusje.

Gebruiksaanwijzing.SAMSUNG CAMERA PICTURES
Waar je bij kinderen geen gebruiksaanwijzingen krijgt maar ze toch écht een stuk moeilijker te “bedienen” zijn dan een pop, zat er bij Lisa wel een gebruiksaanwijzing. Zo moeten de handjes van Lisa naar voren staan als ze leert lopen. Hier moet ik mijn dochter met regelmaat aan herinneren, maar buiten dat om weet mijn poppenmeid wel, hoe ze met haar zusje om moet gaan. Eigenlijk is de gebruiksaanwijzing vooral belangrijk om eens door te lezen over het hoe en wat. Met de speen, het flesje en de andere accessoires die bij Lisa mee worden geleverd, zorgt mijn dochter als een ware moeder voor haar Lisa.

Een paar weken nadat we Lisa in ons hard hebben gesloten, krijg ik een bericht. Lisa is speelgoed van het jaar in België geworden! Niet echt verwonderlijk als ik naar Lisa kijk. De batterijen gaan al een hele tijd mee zonder dat ik er aandacht aan hoefde te besteden, mijn dochter weet precies hoe ze met Lisa om moet gaan (zonder het boekje te lezen) en ze is geliefd door het hele gezin door haar liefelijke uitstraling en schattige stem.Gedeelte 1.5
Niet alleen Lisa heeft de prijs gewonnen ook de Kidizoom Action Cam en Flipsies vielen in de prijzen!

Lisa Leert Lopen, met veel liefde en geduld van mama en papa Gedeelte 1.2
Vallen, opstaan en weer doorgaan met Lisa 
Lisa Leert Lopen is het leuke leergierige zusje van Little Love – Praat met mij Baby en Little Love - Kiekeboe Baby. Het babymeisje wil maar één ding: leren lopen. Daar heeft ze de steun, liefde en toewijding van een echte poppenmama of –papa voor nodig. Met vallen en opstaan doorloopt Lisa 3 fasen, leert ze lopen en ontwikkelt ze zich tot een vriendinnetje voor jaren! Een vriendinnetje met een eretitel, Lisa heeft Speelgoed van het jaar 2015 België gewonnen en de nominatie Speelgoed van het Jaar 2015 namelijk al op zak!
Ready....set...action! Gedeelte 1.3
Action Cam voor de action(wo)man
Waarom opscheppen over je fiets-, skate-, klim- of duikkunsten als je ook met keihard bewijs in beeld kunt komen? Vanaf nu kan het met de Kidizoom Action Cam, het antwoord van VTech op de slimme (maar ook prijzige en kwetsbare) cameraatjes waarmee grote mensen hun sportieve prestaties vastleggen. De Kidizoom Action Cam, winnaar Speelgoed van het Jaar 2015 België. is écht actie-proof, heeft een enorm geheugen en kan nog veel meer.
Flipsies, betoverende girls next door!Gedeelte 1.4
Dromen komen uit bij meisjes met ambitie
Dromen over later? Liever meteen doorpakken! Voor zoveel magic moet je een Flipsie zijn. Flipsies zijn het nieuwste speelconcept van VTech. De zes vriendinnen lijken op meisjes, girls next door. Maar dankzij hun magische ketting en Magic Point herkennning slagen ze er in een handomdraai in, dromen te verwezenlijken. Jazz wordt popster, Carina dokter, Grace een prinses, Lexi juf voor de klas, Sandy dolfijnenverzorgster en Clementine banketbakker. Met een nieuwe look en accessoires die passen bij hun nieuwe ik, staan er ineens meiden van de wereld!
Sandy de dolfijnenverzorgster is zelfs zo succesvol dat ze zich een droomhuis en een luxe jacht in 1 kan veroorloven. En Jazz scoort met haar muziek. Zij kan zichzelf een podium, maar ook een fijne cabrio in 1 cadeau doen. De grap van al dit moois is dat de luxe zich net zo makkelijk als de meiden zelf laat transformeren. Als zulke speelsets (Sandy is met haar droomhuis en jacht winnaar Speelgoed van het Jaar 2015 België en zelfs genomineerd tot Speelgoed van het Jaar 2015 Nederland!) de fantasie niet prikkelen?

Ten eerste feliciteren wij Vtech uiteraard met dit heugelijke nieuws! En stiekem hopen wij nu dat Sinterklaas ook dit jaar niet ons huisje voorbij te gaan met deze geweldige input voor de verlanglijstjes!

[bol_product_links block_id=”bol_562a011e914fd_selected-products” products=”9200000043036094,9200000037808272,9200000043035958″ name=”Vtech” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.