Gulzigheid waarmee peuters en kleuters de wereld verkennen vraagt om het juiste speelgoed. VTech weet dat allang en ontwikkelt daarom doorlopend uitdagingen die perfect aansluiten bij het ontwikkelingsniveau van kleintjes en de wereld om hen heen. Twee nieuwe voorjaarstoppers, gemaakt voor nieuwsgierige kids van 1 tot 5 jaar, bewijzen dat ook nu.

Thuis, onderweg, op visite, op vakantie (we denken graag vooruit) : wijzer worden doen ze overal. Speelgoed om te ontdekken en leren is volgens VTech compact vormgegeven, lekker handzaam en stevig. Het kan tegen een stootje en zit barstensvol leuke weetjes waarmee peuters en kleuters wel raad weten. 

Mijn Eerste 100 woordjes Leuke Plekken

Mijn Eerste 100 woordjes Leuke Plekken biedt ze een preview op de grote wereld. Dat is juist nu fijn! De bakkerij, school, het restaurant en zelfs een museum ontvouwen zich in het compacte, rijk geïllustreerde en 12 pagina’s tellende, interactieve boek. Als dat geen leuke voorbereiding op straks is? Er zit een taalswitch op, tussen Nederlands en Engels, speciaal voor kleintjes die tweetalig worden opgevoed en om hun vocabulaire, maar met liefst 100 woordjes, verder uit te breiden. Spelenderwijs krijgen ze de leukste wetenswaardigheden voorgeschoteld en klinken geluiden en zelfs liedjes die bij de ontdekkingsreis horen. En ja, Mijn 1e 100 Woordjes is de opvolger uit de succesvolle reeks Mijn 1e 100 Woordjes en Mijn 1e 100 Woordjes Dieren.

Klik & Klaar Camera

Toekomstige rangers bereiden zich vanuit huis eveneens alvast voor op al ‘t moois dat het dierenrijk voor ze in petto heeft. Met de Klik & Klaar Camera ‘maken’ ze spelenderwijs foto’s van dieren, leren ze meer over hun leefomgeving, kleuren, cijfers, vormen en tegenstellingen. De handzame en superstevige camera wordt met vijf fotokaarten (dubbelzijdig te gebruiken) geleverd. Zodra zo’n kaart in de camera wordt gestoken en het pietepeutervingertje op afdrukken drukt, komt het fotokaartje tot leven en worden dierenweetjes gedeeld. In beeld, gesproken woord en liedjes. Uitdaging zit ‘m trouwens niet alleen in absorberen van kennis, ook aan de fijne motoriek is bij deze compacte camera gedacht. 

 

99 thoughts on “Ontdekken op twee verschillende manieren met VTech!

 1. Oohh zo leuk voor mijn jongste dochtertje van 2 jaar. Ze gaat nu steeds meer woordjes en zinnetjes zeggen. Dit zal ze echt superleuk vinden. Ik doe heel graag mee.

 2. Oeh dit zou leuk zijn voor mijn 3 dochters. We hebben een peuter en 2 dreumesen en zij hebben al een 100 eerste woorden boek. Wat zou ik ze ontzettend blij maken met dit mooie nieuwe boek!

 3. Oh wauw! Dit zou super leuk zijn voor mijn 2 jongens en voor de baby die er binnen een paar weken gaat zijn! Veel leerplezier dan hier!

 4. Wat een leuke actie Kiddowz! Ik doe heel graag mee voor mijn twee zoontjes Fedde & Otis! Dit zal zeker hier jn de smaak vallen 🤞🍀😍

 5. Wat leuk! Ik maak hier graag kans op voor mijn jongste zoon van 2 jaar. Hij is leergierig en ik denk dat hij dit geweldig zal vinden

 6. Wat een geweldig en spraak stimulerend cadeau zou dit zijn voor mijn kleindochtertje dat in april 1 jaar wordt

 7. O, hier kan ik een klein kindje heel blij mee maken.
  Ze is twee jaar en mijn achternichtje.
  Ik volg op bloglovin en doe heel graag mee.

 8. Mijn zoontje praat heel goed, maar het kind van mijn vriendin heeft er veel meer moeite mee. Ik zou dit zo graag voor haar winnen om haar te helpen met haar zoontje.

 9. Ik loot heel erg graag mee voor Suus en Pien want dan kunnen we alvast oefenen en wennen aan het geconcentreerd kijken!

 10. Leuk en leerzaam! Ik doe graag mee voor mijn nichtje die binnenkort alweer 1 jaar gaat worden. Heb ik meteen een mooi cadeau 😉

 11. Altijd leuk speelgoed van V-Tech ! Ik doe graag mee om dit te winnen voor de kleine Stijn. Een fantastisch leuk ventje, die zal hier heerlijk mee kunnen spelen !

 12. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Ze is bijna 1 en al druk bezig met napraten. Haar favoriete woordje nu is ‘aaien’.

 13. Mijn eigen kleine woordenwondertje zegt hele dagen lang het woordje ‘bal’. Superknap van haar en erg leuk, maar we vinden het tijd voor wat uitbreiding. 😉 Deze prijs zou te gek zijn voor haar!

 14. Mijn zoontje van 2 heeft veel eigen woorden bedacht, ik zou het leuk vinden dat hij door dit boekje op een speelse manier de juiste woorden leert. Dat een vis echt een vis heet en geen pipi, en een paard geen abaya.

 15. Onze zoon zou dit geweldig vinden! Spelenderwijs leren, niks beter en leukers dan dat! 🙂
  Hopen op een heel klein gelukje! 🙂

 16. Ow, dit zou echt super leuk zijn voor mijn half Somalische zoontje van 2. Hij wordt door ons Nederlandstalig opgevoed, maar heeft natuurlijk ook nog familie in Kenia/Somalië en hoe leuk zou het zijn als hij ook leert om met hen een beetje te communiceren! Super leuk en heel leervol!

 17. Super voor het dochtertje van mijn collega. Net haar eerste verjaardag gehad, helaas weinig visite, maar ze begint met praten, dus echt leuk als VTech erbij helpt.

 18. Leuk voor Olivia! Haar woordenschat beperkt zich nog voornamelijk tot papa, poes en kaas dus hiermee kan ze heel wat nieuwe woorden leren.
  Duimen maar!

 19. WOH Wat super leuk is dit op speelse wijze nieuwe woordjes leren en ontdekken, dit zou erg leuk voor onze kleinzoon zijn Kiddowz. Ik doe er super graag mee voor dit leuke en leerzame Mijn Eerste 100 woordjes Leuke Plekken van VTech!!

 20. Ik doe graag mee voor ons dochtertje, ze is inmiddels vier maar door haar ontwikkelingsachterstand zou dit geweldig voor haar zijn

 21. Leuke winactie! Onze tweeling is 30 april jarig dus dit zou een leuk cadeau zijn. Uiteraard nog wel 1 bijkopen dan 🙊.

 22. Dit zou een superleuk geschenkje zijn voor de eerste verjaardag van onze lieve dochter Lauren op 22 juni. Ze is in ieder geval al verzot op de andere geweldige speeltjes van Vtech die ze al heeft!

 23. Ik doe mee voor de kleine van mijn nicht. Begin mei wordt ze 2 jaar en dit zou echt een fantastisch verjaardagscadeau zijn!

 24. Dit zal mijn dochter geweldig vinden. Lekker kijken en leren.Ideaal omdat ze een flinke ontwikkelingsachterstand heeft

 25. Superleuk voor mijn zoontje van 2,5 die laat is met praten. Zijn broertje van 1 jaar zegt ook alle klanken al na dus die zal er ook heel blij mee zijn!

 26. Ik doe erg graag mee voor de jongste, erg leerzaam.
  Waag graag een kans 😊😊.
  Groetjes Anneliese de Waal

 27. Oh wat leuk! Onze peuter is sinds kort helemaal geïnteresseerd in woorden in het Engels. Dit zou een leuk cadeau zijn voor hem om er wat actiever mee aan de slag te gaan.

 28. Mijn zoontje is anderhalf en begint veel moeite te doen om te praten met ons. Hij leest ook graag boekjes en ik denk dat hij dit geweldig zal vinden! 😍

 29. Wat leuk zeg, ik doe graag mee voor mijn dochter Jildou. Die gaat dit vast en zeker leuk vinden, heeft ze weer iets nieuws om te ontdekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.