Peppa Pig is een leuk, lief en stoer klein varkentje. Samen met haar broertje George, Mamma en Pappa Pig woont ze in een gezellig huisje. Peppa houdt erg van modderpoelen en avonturen, maar deze lopen gelukkig altijd goed af! Wij ontvingen van Big On Toy Innovation (BOTI) mooi speelgoed om te reviewen: Peppa Pig Weebles, geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.

Wiebelende karakters

Peppa Pig Weebles zijn jouw favoriete karakters uit de serie, met een bolle onderkant. Hierdoor wiebelen ze heen en weer en vallen ze niet om. Ze zijn gemaakt van kunststof en qua grootte precies goed voor kleine handjes.

Naast de karakters zijn er ook verschillende andere dingen te koop, welke je kunt gebruiken in het spel met de Weebles. Het wind & wobble huis zorgt voor uren speelplezier en uiteraard kan een ritje in de iconische rode auto ook niet ontbreken.

Onze mening

Het speelgoed is stevig en ziet er erg leuk uit. Onze zoon met ASS en LVB vindt het prachtig om met dit speelgoed te spelen. Hij houdt enorm van ronddraaiende dingen, dus dit sluit perfect aan bij zijn interesses. Wij denken dat een 6,5 jarige (met ook het niveau van deze leeftijd) dit misschien nog wel leuk zou vinden, maar er wat sneller op uitgekeken zou zijn. Verder vinden wij dit een erg leuke cadeautip voor de feestdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.