De internationale populariteit van Hatchimals is binnen een jaar gestegen tot grote hoogte. De introductie van de kleurrijke eieren zorgde afgelopen jaar voor een wereldwijde run. Dit najaar heeft Hatchimals gebroed op een innovatie die een tikkeltje anders is dan de voorgaande Hatchimals: de Hatchimals Surprise. 6 Oktober is uitgeroepen tot Hatchimals Day, sind deze dag is het nieuwe ei verkrijgbaar. Na het verzorgen en uitbroeden komt de grote verrassing: niet één maar twee Hatchimals komen uit het ei tevoorschijn.

De Hatchimal Surprise komt in een langwerpig, gespikkeld ei en wordt in twee versies uitgebracht. Kinderen helpen de Hatchimals met het ‘’uitbroeden’’ door het onderstaande stappenplan te volgen. Dit najaar wordt het uitbroeden nóg spannender, het ei bevat namelijk niet één maar twee Hatchimals. Een grote verrassing voor Hatchtopia!

Het stappenplan:

1.Verzorgen: communiceer met de Hatchimals door zacht op het ei te tikken. Wanneer je het ei goed vast en warm houdt, dan hoor je de hartjes kloppen. Kantel het ei een beetje en zie de kleur van de ogen veranderen. Weet jij al welke Hatchimals er in zitten?

2.Uitbroeden: Wanneer de ogen van de Hatchimals een regenboogkleur krijgen, dan is het ei klaar om te hatchen. Help jouw Hatchimal uit te komen door het ei warm te houden, erop te tikken en het te kantelen. Zodra de eerste Hatchimal uit het ei is gekropen zal het broertje of zusje snel volgen.

3.Out-of-egg: Gefeliciteerd, de Hatchimals zijn geboren! Welke versie heb jij uitgebroed? Elke Hatchimal heeft een unieke persoonlijkheid. De ene houdt ervan om te bewegen terwijl de ander liever herhaalt wat je zegt. Samen hebben ze interactie door te praten, dansen en grapjes uit te halen. Geef de Hatchimals dikke knuffels en een aai over hun bol. Voed de Hatchimals Surprise op van baby tot peuter tot kind door spelletjes te spelen en te verzorgen. Ontdek zo wat jouw Hatchimals allemaal kunnen.

[bol_product_links block_id=”bol_59d7e3da56367_selected-products” products=”9200000077589683,9200000077589685″ name=”hatch” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Details / Specificaties

  • Spin Master lanceert dit najaar wereldwijd de Hatchimal Surprise; een langwerpig ei met daarin twee Hatchimals
  • Hatchimals zijn bijzondere, innovatieve beestjes in een ei die met behulp van kinderen zichzelf kunnen “uitbroeden”.
  • Kinderen moeten het ei warm houden én vertroetelen om ervoor te zorgen dat het ei uitkomt.
  • Uit het ei komt niet één maar twee Hatchimals; een tweeling met twee unieke persoonlijkheden.
  • De interactie en spanning tijdens het uitbroeden zorgt voor een band met het diertje.
  • De Hatchimals komen direct na het openen van de verpakking tot leven. Men hoeft geen aanknop in te drukken.

One thought on “Populariteit Hatchimals bereikt nieuw hoogtepunt

  1. Oja, onze dochter was ook broeds en heeft het hele bedrag bij elkaar gespaard. Haar geduld is enorm getest en ze is er heel erg blij mee. Mocht er een winactie komen, doe ik mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.