supersandPasen staat voor de deur en wij hebben gisterochtend al een heus paasontbijt verstrekt aan een klasgenootje van Dante. Uiteraard mét een gekookt eitje erbij…en ja, deze was mooi blauw van kleur en voorzien van stickers! Eieren en Pasen…onafscheidelijk! Goliath Games bracht kort geleden Super Sand Eggs op de markt, een gekleurd ei met daarin 100 gram magisch zand en een figuurtje.

Dat wilden wij weleens met eigen ogen bekijken natuurlijk. Al eerder ging Dante aan de slag met Super Sand en dat beviel goed. Het droogt niet uit en het maakt geen rommel en dat vinden wij als moeders (en vaders) natuurlijk altijd erg prettig.

20160324_134528.jpgHet Super Sand Egg is best wel groot. Ik had hem kleiner verwacht, maar dat zou ook gewoon helemaal aan mij kunnen liggen natuurlijk. Je opent het ei gemakkelijke en het afsluiten gaat ook prima. Je kunt het ei wegzetten, want de onderkant is plat, zo heb je niet steeds een rollend ei in de kast liggen.

Allereerst hebben we het Super Sand in het ei gedaan en het figuurtje goed bekeken. Het is een konijntje! Meteen werden er een aantal konijntjes gemaakt en op de tafel gelegd. Toen was het tijd om ze weer kapot te maken en opnieuw te beginnen. Leuk spul, magisch zand!

20160324_134653.jpgTuurlijk zijn de Super Sand Eggs helemaal geschikt voor Pasen, maar ook daarna zijn ze nog leuk om mee te spelen. Het voorjaar komt er aan en naast en konijntje, zitten er in de andere eieren ook nog een kuikentje en een lammetje verstopt. Echte Lente-dieren dus!

De Super Sand Eggs zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Super Sand is gemaakt van natuurlijke materialen en antibacterieel. Het is dus niet alleen handig, maar ook schoon en veilig. Door de structuur van het zand is het bovendien samen te kneden en daardoor snel weer op te ruimen. En ook niet onbelangrijk: Super Sand stimuleert de creativiteit en fijne motoriek van kinderen.

Super Sand kun je o.a. kopen bij bol.com.

WINNEN!
Wij mogen 2 Super Sand Eggs weggeven. Voor Pasen gaat helaas niet meer lukken, maar zoals ik boven al omschreef; voor de Lente is het ook een leuk item om mee te spelen. Laat een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres. Deze actie is inmiddels afgelopen!

55 thoughts on “Review: Super Sand Eggs van Goliath

 1. Ooh wat zou het tof zijn hier kans op te maken,de meisjes thuis vinden super sand gewoon geweldig, dat ze nu echt 3 d figuren kunnen maken vinden ze cool ????

 2. Leuk, de kindjes vragen hier al een hele tijd om super sand….ik doe dan ook graag mee met deze winactie. Leuk dat je meteen iets kunt maken doordat er een figuurtje bij zit

 3. Wat een tof speelgoed! Zulke vrolijke diertjes zijn inderdaad ook leuk wanneer het geen Pasen is. Onze peuter zou zich hier heel graag mee vermaken!

 4. Eieren zijn elke tijd van het jaar goed toch? 😀
  M’n kleine vent liep bij het ziet van de foto’s al de hyperen naast me haha.

 5. Heel erg leuk voor de kinderen, ik doe graag mee voor mijn kinderen Sam en Nicky.
  Ziet er erg leuk uit 🙂

  Groetjes Anneliese

 6. Lieve mensen,

  voor onze kleindochter die -verdrietig genoeg -geen paaseitjes kon komen zoeken bij opa en oma omdat haar kleine broer-ernstig ziek- in het ziekenhuis lagen ligt . Zij heeft de laatste maanden zo weinig aandacht gehad en wat zou het fijn zijn om voor haar een Super Sand ei mee te mogen nemen!Dank jullie wel

 7. Ons zoontje is gek op spelen met zand. Wat een verrassing zal het zijn, als hij er ook binnen mee mag spelen!
  Ik maak graag een kansje!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.