WowWee® introduceerde pas geleden UNTAMED ™ door Fingerlings®. De eerste UNTAMED-wezens zijn de UNTAMED Raptors, die je op je vingertop zet als je ermee wilt spelen.

We hebben sinds kort weer een nieuw “gezinslid” erbij; Fury. Het is een eigenwijze raptor die enige opvoeding nodig heeft. Gelukkig is de oudste zeer fanatiek met hem bezig en is hij steeds vaker vriendelijk, dan dat hij ongetemd is. 

De nieuwste spin-off van de waanzinnig succesvolle familie Fingerlings van WowWee, de UNTAMED Raptors, zijn levensechte wezens die woest en onvoorspelbaar zijn – in tegenstelling tot hun dwaze en schattige verre neven en nichten van Fingerlings! Vriend of vijand – dat is aan JOU. Laat hun woeste kant los door te schudden of porren en ze zullen brullen en sissen. Of tem de beesten door hun neus te aaien en ze zullen neuriën en spinnen. Maar wees gewaarschuwd – deze roofvogels laten ook scheetjes!

Fury is wild en onvoorspelbaar en heeft zoals gezegd nogal wat opvoeding nodig. Het is aan degene die ermee speelt hoe hij/zij met deze raptor omgaat. Hij kan flink grommen en dan gaat zijn kop vlug heen en weer. Hij kan wel 40 verschillende geluiden maken en dat varieert van echt boos (bijna giftig) tot ontzettend schattig. Je kunt zelf bepalen of je je raptor vriendelijk of vijandig wilt maken.

Getemde modus
Je kunt de raptor temmen door over zijn kop te aaien. Je begint bij de neus en eindigt achterop zijn kop. Andersom, van kop naar neus kan ook trouwens. De raptor is op dit moment een vriendelijke kameraadje.

Ongetemde modus
Wil je de raptor goed kwaad maken, prik hem dan in zijn gezicht, hang hem ondersteboven of schud hem heen en weer. Je zult zien dat hij van de vriendelijke kameraad zo in een losgelaten beest zal veranderen.

Klap in je handen, houd de sensor ingedrukt, wieg hem heen en weer en nog veel meer. Heel veel speelplezier gegarandeerd. Hier wordt de Fury er regelmatig bijgepakt en dan krijgt hij ook nog eens kusjes en knuffels.

Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en te koop bij Intertoys en Dreamland. Later kun je ook nog terecht bij Bol.com en Wehkamp.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.