Op 4 oktober zetten dierenliefhebbers hun huisdieren weer in het zonnetje. De dieren worden op deze dag verwend met een lekker snoepje, nieuw speeltje of een extra aai over hun bol. Samen met Koninklijk Jumbo kunnen families nu deze vrolijke dag vieren met allerlei leuke dierenspellen, die dit najaar uitkomen. Van Mens Erger je Niet Dierenvriendjes tot het educatieve Electro en van het lachwekkende spel Poepie Knor tot de schattige Peppa vloerpuzzel; dierenpret is verzekerd!

Mens Erger Je Niet Dierenvriendjes
Deze editie van het populaire familiespel is speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten. De dobbelsteen bevat geen ogen, maar symbolen van dieren die corresponderen met de velden op het bord. Tellen is dus niet meer nodig en kinderen kunnen zelfstandig hun pion verplaatsen, wat het spel voor hen leuker en makkelijker maakt! Het spel bevat twee varianten: een optie voor de allerjongsten, waarbij de pionnen alleen thuisgebracht worden en een optie, waarbij tegenstanders van het bord gegooid kunnen worden.
Mens Erger Je Niet Dierenvriendjes is verkrijgbaar voor €12,99.

Peppa vloerpuzzel
Peppa is een lief, maar ook een beetje bazig, klein biggetje. Peppa is razend populair onder jonge kinderen en bekend van de gelijknamige serie op Nickelodeon en Nick Jr. Kinderen vanaf 3 jaar beleven veel puzzelplezier met de 15-delige Peppa vloerpuzzel, waarmee ze hun favoriete biggetje tevoorschijn puzzelen.
De Peppa vloerpuzzel is verkrijgbaar voor € 9,99.

Electro Dierenpret

Spelenderwijs meer over dieren te weten komen kan met Electro Dierenpret. Wat eten ze, wie leeft waar en wie hoort niet in dit rijtje thuis? Deze en nog vele andere vragen over dieren beantwoorden kinderen door met hun wonderpen een antwoord aan te raken. Is het antwoord goed, dan horen ze een geluidje en zien ze een lichtje!
Electro Dierenpret is verkrijgbaar voor € 12,99.


Poepie Knor
In het hilarische bordspel Poepie Knor moeten spelers hun varkentje redden uit een modderbad. Gaat het varkentje knorren en mogen spelers een kaart pakken of laat hij een wind en moet de kaart ingeleverd worden? Een spel om je adem bij in te houden!
Poepie Knor is verkrijgbaar voor € 25,99.

Over Koninklijke Jumbo
De Koninklijke Jumbo Groep ontwikkelt, produceert en verkoopt speelgoed, spellen en puzzels. Jumbo is een unieke Nederlandse onderneming met een rijke historie en bestaat sinds 1853. De Jumbo groep verkoopt haar producten in Nederland (hoofdkantoor te Zaandam), België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk zelfstandig aan klanten. Daarnaast is er een export afdeling die verkopen over de gehele wereld verzorgt. In Medemblik heeft Jumbo een eigen productiefaciliteit: De Nederlandse Spellenfabriek (NSF).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.