SAMSUNG CAMERA PICTURESIn de vorige review van Pientere Puzzels & Spellen had ik het over de ZooBooKoo kubus. Ik blijf in deze review ook in de Kubus sfeer. Ditmaal met Happy Cube. Zoals de vaste lezers wel is opgevallen houd ik wel van een uitdaging omtrent een puzzel. Met Happy Cube had ik een uitdaging. Niet alleen kan ik de uitdaging aan gaan ook de kinderen krijgen een plaat waaruit de kubus in wording uitgedrukt moet worden. En dan begint de tijd! Wie zal als eerste de kubus klaar hebben?

In de verpakking zitten 6 platen om kubussen te maken, in een plaat zitten 6 figuren van foam die je in elkaar kunt zetten en dan een kubus moet worden. Elk stukje heeft zijn unieke plek. De kleuren hebben allemaal hun eigen nivo, zo hebben wij moeite met de kleur rood. Intussen heeft iedereen de foam plaatjes al in handen gehad en pas na dag drie is het iemand gelukt om de kubus af te krijgen.

SAMSUNG CAMERA PICTURESDe puzzels zijn niet alleen leuk om thuis mee te spelen, ook onderweg zijn de puzzels leuk. Wat me zelf aanspreekt is het gemak. Je kijkt erna en je weet eigenlijk gelijk wat je moet doen. Ook als je een hele andere taal spreekt kun je makkelijk aansluiten bij het gebeuren en mee doen. En voor je het weet kun je communiceren op een ander, speels, nivo .

Zoek je een extra uitdaging voor je kind of leerling?

Probeer dan een Happy Cube!
Op een speelse manier vergroot de Happy Cube het logisch denken en het ruimtelijk inzicht.
Het is de bedoeling dat je van de zes stukjes foam een kubus probeert te maken. Per categorie zijn er zes unieke puzzels van makkelijk tot echte breinbrekers.
Is het gelukt om een perfecte kubus te maken?
Kijk dan of je de kubus weer terug kunt plaatsen in het kader.
Heb je de smaak te pakken?
Je kunt alle puzzels met elkaar combineren en grotere constructies bouwen. Wees creatief!SAMSUNG CAMERA PICTURES

De Happy Cube kunt u hier bestellen EN zoals we gewend zijn gaat ook nu de opbrengst naar kinderen in armoede.

/Miranda Young

2 thoughts on “Review Happy Cube – Pientere Puzzels & Spellen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.