Pubers willen in hun vrije tijd lekker kunnen bingewatchen en dat kan natuurlijk het allerbeste met Netflix! Een aantal series “moet” je echt gezien hebben! Welke dit zijn lees je hieronder!

Riverdale (12+)

Op het eerste gezicht is het dorpje Riverdale een saaie plek vol brave burgers waar nooit iets spannends gebeurt. Maar wanneer Archie en zijn vrienden betrokken raken bij een moordzaak ontdekken ze het ware gezicht van Riverdale.

ATypical (6+)

De autistische tiener Sam gaat op zoek naar zichzelf en de liefde. Met de hulp van zijn therapeute en zijn ouders probeert hij volwassen te worden en een normaal leven te leiden.

Everything sucks! (16+)

In het kleine plaatsje Boring probeert een groepje buitenbeentjes op de middelbare school te overleven.

Star Trek: The Next Generation (6+)

Vele jaren na de avonturen van de oorspronkelijke Enterprise-bemanning leidt kapitein Jean-Luc Picard een nieuwe Enterprise op verkenningsmissie naar onbekende werelden.

The Crown (12+)

Queen Elizabeth II staat voor een nieuw tijdperk, maar moet tegelijkertijd ook samenwerken met oudgedienden. Zo moet zij onder andere een verbond sluiten met Sir Winston Churchill, de minister-president. The Crown staat daarmee bol van de politieke intriges.

Prison Break (12+)

Als zijn broer onterecht wordt veroordeeld voor moord, is een ingenieur vastbesloten om hem uit de beruchte Fox River-gevangenis te bevrijden.

13 reasons why (16+)/

Tiener Clay Jensen ontvangt een doos met cassettebandjes waarop zijn klasgenootje Hannah vertelt waarom ze zelfmoord heeft gepleegd.

Anne with an E (12+)

Een dapper weeskind met grote passies vindt een onverwacht thuis bij een geharde, ongehuwde vrouw en haar zachtmoedige vrijgezelle broer. Gebaseerd op de bekende boeken is dit een nieuwe versie van Anne: Anne with an E.

Skins (16+)

Het leven van een groep tieners in het Engelse Bristol gaat niet bepaald over rozen. Tussen de aanvaringen met vrienden en chaotische liefdeslevens door moeten ze hun laatste twee schooljaren doorlopen.

THE END OF THE F***ING WORLD (16+)

De 17-jarige James weet zeker dat hij een psychopaat is en besluit een mens te vermoorden. Zijn klasgenootje Alyssa probeert haar thuis te ontvluchten en gaat met James op reis. Zij weet echter niet dat hij haar wil vermoorden.

(Visited 8.276 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.