De zomervakantie komt eraan! 6 weken vrij…dus 6 weken leuke dingen doen zoals dagjes uit, op vakantie, naar een pretpark, of gewoon lekker thuis jezelf vermaken in de tuin, aan de keukentafel, of op een andere fijne plek. Ik deel de allerleukste vakantieboeken voor de aankomende zomer!

Donald Duck Junior Vakantieboek

Kom naar de boerderij van oma Duck. Speel buiten met Kwik, Kwek en Kwak. Met Goofy is het natuurlijk weer lachen. En kun jij Donald Duck nog niet tekenen? Bekijk dan de tekenles! Het Donald Duck junior vakantieboek is er voor kids vanaf 5 jaar die al (bijna) kunnen lezen! Propvol stripverhalen, puzzels en zoekplaatjes om thuis of op vakantie te bekijken. Meer informatie vind je hier.

 

Tina Vakantieboek 2019

Dit wordt de beste zomer OOIT! Waarom? Omdat jij dankzij dit Tina Vakantieboek helemaal geen tijd hebt om je te vervelen. Je leest eindeloos veel zonnige strips, krijgt de allerbeste tips om vakantievriendinnen te maken én te houden, leest alles over vakantievierende sterren en vermaakt je urenlang met puzzels, quizjes, testjes, DIY’s en tips. Laat die zomer maar komen! Meer informatie vind je hier.

 

Zo Zit Dat Vakantieboek 2019

Hoera, het is zomer! Dat betekent zon, zee, strand en…het Zo zit dat Vakantieboek! Test je kennis over zweet, ontdek hoe kikkers springen, lees alles over je botten en kom erachter of je een echte goochelaar bent. Natuurlijk staat dit vakantieboek ook propvol met de leukste strips, puzzels en moppen. Jij gaat je niet vervelen! Meer informatie vind je hier.

 

 

DuckTales Vakantieboek 2019

Het leven is een wervelstorm, daar in Duckstad. Vooral als Roboduck de stad moet bevrijden van de Zware Jongens en van een enge superschurk. Maar of hij blij is met de hulp van Diederik Duck? Oom Dagobert zoekt het avontuur verder van huis. Zeker wanneer hij moet bewijzen dat hij een échte Schot is! Ook keert hij letterlijk terug naar het Klondike van zijn jonge jaren… En waarom zit Donald vast in een paarse pompoen? Je leest het in dit DuckTales vakantieboek! Meer informatie vind je hier.

Kidsweek het grote doeboek

Ook dit jaar hoef je je niet te vervelen dankzij dit superleuke nieuwe vakantieboek van Kidsweek met de beste puzzels, raadsels, verhalen, strips, survivaltips en recepten uit de leukste krant van Nederland! En ook in dit vakantieboek vind je natuurlijk vakantieverhalen van je favoriete schrijvers: Jacques Vriens, Janneke Schotveld, Tosca Menten, Mirjam Mous en Arend van Dam. Zo kan je vakantie niet meer stuk! Boordevol verhalen en doe-dingen! Meer informatie vind je hier.

 

Niek de Groot vakantieboek

Niek de Groot – vakantieboek is het eerste en unieke vakantieboek in de waanzinnig populaire graphicnovelserie Niek de Groot van Lincoln Peirce. Humor en schaterlachen verzekerd, en een must voor de zomervakantie. Voor de fans van Het leven van een Loser van Jeff Kinney.br /br /Dit langverwachte vakantieboek staat bomvol superleuke opdrachten die je zelf kunt doen: vind je weg in het doolhof, los quizjes, raadsels en puzzels op, schrijf je eigen strips, doedel lekker raak en ontdek de geheimen van Nieks tekentalent. Gegarandeerd een groot vakantiesucces, maar ook voor gewoon thuis. Je verveelt je nooit meer. Meer informatie vind je hier.

Pippo. Mijn eerste vakantieboek

Ga op vakantie met Muisje Meisje! Een vrolijk vakantieboek met kleurspelletjes, kijk-en zoekplaten, een versjeswedstrijd én kleurpotloodjes. Gegarandeerd plezier voor de hele vakantie! Leuk om samen met je kindje te doen. Samen kleuren is altijd een fijne bezigheid en ook nog eens heel erg leerzaam voor kleintjes. Meer informatie vind je hier.

 

Bob de Bouwer vakantieboek

Dit vakantieboek bevat net als de tv-serie de vaak herhaalde uitspraken van Bob en zijn collega Wendy. Dit zal herkenbaar zijn voor kinderen. Voor in het boek worden de personages kort voorgesteld, met tekst en foto’s. Het boek bevat een inhoudsopgave, zeven lange verhalen, een aantal moppen en zes puzzels. Dit zorgt voor afwisseling die jonge kinderen die van de tv-serie houden, zal boeien. Meer informatie vind je hier? Meer informatie vind je hier.

 

Young Scientist Vakantieboek

Dit vrolijke en rijk geïllustreerde vakantieboek is speciaal gemaakt door de redactie van New Scientist en heel geschikt voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. In tien hoofdstukken ontdekken nieuwsgierige kinderen hoe fascinerend en verrassend wetenschap is. Op elke bladzijde staan aansprekende weetjes en doe-opdrachtjes. Kenmerkend voor het Young Scientist Vakantieboek is de aandacht die besteed is aan zowel de kwaliteit als de speelse vormgeving. Meer informatie vind je hier.

Jip en Janneke vakantieboek

Leuke dingen doen met Jip en Janneke – voorlezen, rijmen en tellen, tekenen, kleuren, kijken en vergelijken, bloemen plukken, ijs maken en nog veel meer – genoeg voor een hele zomervakantie. Meer informatie vind je hier.

 

(Visited 832 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.