De Disney Channels Descendants film wordt 19 september op televisie uitgezonden.  In de film volgen we de kinderen van Disney’s grootste super villians (Maleficent, Cruella, de Boze Koningin en Jafar) die worden uitgenodigd in het magische rijk: Auradon.

In het magische rijk Auradon maakt Prins Ben, de zoon van Koning Beest en Koningin Belle, zich op voor zijn troonsbestijging. Zijn eerste officiële afkondiging: de kinderen van het Dwaaleiland, waar de beruchtste schurken wonen, moeten de kans krijgen om in Auradon te wonen. Mal, Evie, Carlos en Jay stappen voor het eerst van hun leven buiten de poorten van dit gevangeniseiland. Zullen zij net als hun ouders het slechte pad op gaan, of kiezen ze voor het goede en zullen ze het koninkrijk redden?

SketchbookWINNEN!
Wij mogen 1 persoon blij maken met vette merchandise, namelijk een sketchbook, phone wallet en een stickerset! Wil jij kans maken hierop? Laat hieronder een reactie achter, voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres.
Deze actie is inmiddels afgelopen!

 

 

8 thoughts on “Disney Channels Descendants: 19 september op tv!

  1. Ik doe graag mee voor mijn drie kinderen. Gek op alles van Disney. Het klinkt erg leuk, dus ik denk dat ze hier ook heel snel fan van zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.