eb2De nieuwste show van Ernst en Bobbie is een vrolijke, interactieve voorstelling voor het hele gezin, waarin onophoudelijk kan worden gelachen en meegezongen met de twee grootste soepkippen van Nederland.

Het verhaal: In deze show draait het allemaal om schoon drinkwater; Ernst en Bobbie doen per ongeluk mee met de actie 0900-WATER. Ze beloven 200.000 euro aan de actie maar Ernst en Bobbie hebben dat geld helemaal niet. Uiteindelijk besluiten ze om dan maar stiekem zelf naar Afrika te gaan om de bevolking van NBUKU te voorzien van schoon drinkwater. Maar daar mag niemand weten dat ze er zijn. En of het dan nog allemaal goed komt…?

Dit doldwaze avontuur van de twee kinderhelden heeft alle vertrouwde ingrediënten in zich die het publiek van Ernst en Bobbie gewend is: een spannend avontuur, heel veel bekende liedjes en veel, heel veel grappen. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor de volwassenen. Op een Ernst en Bobbie-manier behandelt de voorstelling daarnaast een daadwerkelijk probleem van het tekort aan schoon drinkwater in de wereld.

Samenwerking met Wandelen voor Water:
Ernst en Bobbie hebben zich met hun nieuwe show verbonden aan Wandelen voor Water. Wandelen voor Water is een kindgerichte campagne die elk jaar plaatsvindt in de weken rondom de VN World Water Day, op 22 maart. Kinderen helpen hun leeftijdsgenootjes in ontwikkelingslanden aan veilig drinkwater.

Ernst en Bobbie
Het mateloos populaire kinderhelden duo wordt gevormd door Erik van Trommel (als de serieuze Ernst) en Gert-Jan van den Ende (als de impulsieve en een beetje ondeugende Bobbie) die al meer dan 25 jaar met hart en ziel bezig zijn met het maken en spelen van kinderprogramma’s en kindervoorstellingen. Voor hun creaties Ernst en Bobbie schrijven ze alle teksten en liedjes zelf. Net als Ernst en Bobbie zijn Erik en Gert-Jan ook in het dagelijks leven goede vrienden, wat je terug ziet in het speelplezier dat van het podium spat tijdens de Ernst en Bobbie shows.

Waar & wanneer
Van 28 september 2014 tot en met 17 mei 2015 treden Ernst en Bobbie door het hele land op met de show Wij Willen Water. In november en december wordt hun toer echter tijdelijk onderbroken omdat ze in deze maanden optreden met hun vrolijke Sinterklaasshow Pimp de Sint. Meer info. over deze show volgt.

Kijk voor de exacte locaties en kaartverkoop van ‘Wij Willen Water’ op www.ernstbobbie.nl

WINNEN!eb1
Wij mogen 2 kaartjes weggeven voor de voorstelling op 12 oktober in Baarn (aanvang 14:00 uur).
Stuur een mail naar [email protected] o.v.v. Ernst en Bobbie, met daarin je naam en adresgegevens!
Aankomende donderdag (9 oktober) maken wij de winnaar bekend!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.