Vandaag doen wij weer mee aan de Sinterklaas Hop! Dit leuke initiatief is bedacht door Yvonne van Kidzblogger.nl. Deze bloghop is georganiseerd om je kennis te laten maken met een aantal ontzettend leuke (mama)blogs uit Nederland en België! En om het geheel nog feestelijker te maken, kun je op elke deelnemende blog iets leuks winnen!

Misschien ben je hier al weleens eerder geweest, ben je een vaste lezer of ben je helemaal nieuw. Een korte introductie lijkt me in ieder geval op zijn plaats;

kiddowzlogoKiDDoWz, begonnen op 20 november 2012, is een blog waar geschreven wordt over kind gerelateerde zaken, zoals bijvoorbeeld reviews over speelgoed, games en dvd’s, maar ook recensies over boeken en spelletjes. Ook richten we ons regelmatig op ouders en grootouders. Volg vooral ook onze Facebookpagina, zodat je als eerste op de hoogte bent!

Wat is een Bloghop?
Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Waarschijnlijk ben je via MamaMinke naar mijn blog gehopt (dankjewel!). Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat je bent gestart op mijn blog. Goed om te weten: Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Bloghop volbracht!

WINNEN!
Wij mogen 3 mensen blij maken met een Video van Sint! Laat hieronder in een reactie achter voor wie je meedoet en vergeet niet om je voor- en achternaam + een geldig mailadres erbij te zetten. Deze actie is inmiddels afgelopen!

Hop, hop hop….
Dan stuur ik je nu verder naar de volgende blog, namelijk Coole Ouders van Astrid! Deze lieve dame is moeder van 4 kids en mede daardoor dé trendwatcher mbt gave kids-dingen!

Veel plezier met de hop!

61 thoughts on “Hop je gezellig mee? De Sinterklaas Hop 2017!

 1. Leuk!!
  Onze dochters spelen zeker de (hoofd) rol als deze HulpSint Mama mag winnen!!
  Zulke geweldige verhalen hier over gehoord… de voorpret is al leuk en dan helemaal om die gezichtjes te zien!!
  Ik waag graag een kans.
  Liefs van Saskia van der Heijden;)

 2. Ik doe mee voor mijn dochtertje en zoontje. Mijn dochtertje is gek op de video van Sint van vorig jaar, ik denk dat ze ook erg blij zal zijn met een nieuwe video, waar haar broertje (in mei geboren) ook een rol in speelt!

 3. Whoeeee super leuk. Ik doe graag mee voor mijn kindjes. Mia en Sam. Kan nu al hun blije snoetjes zien als ze Sint op tv zien!!

 4. Zo leuk, nieuwe bloggers ontdekken! Ik doe graag mee aan deze actie voor mijn oudste zoon Puck, een echte Sinterklaasfan.

 5. Wat leuk. Mijn jongste wordt volgende week 5 en begint dit jaar sinterklaas echt leuk te vinden. Dit zou ze geweldig vinden.

 6. Deze wil ik echt wel graag winnen!
  Twee jaar geleden heb ik m eens besteld en dat heeft voor hele mooie familietaferelen gezorgd..

  Dat doe ik met plezier nog eens een jaartje over!

 7. Hier doe ik zeker aan mee 😉 Erg leuk zo’n videoboodschap! Lijkt me een perfecte start van pakjesavond bij opa en oma. Alle kleinkinderen krijgen een rol, zie de verraste en blije snoetjes al voor me!

 8. Mijn zoon Tycho zal dit geweldig vinden, een bericht van de sint… we vieren dit jaar sinterklaas met alle neefjes en nichtjes dus kunnen we de video laten maken voor iedereen samen. Kan niet wachten om die gezichten te zien!

 9. Oh superlachen lijkt me zo’n video. De gezichtjes van de kids als Sint wat tegen ze zegt: onbetaalbaar! Dus dit wil ik graag winnen.

 10. Ik doe mee voor mijn liefzoon! Die is nog zo onder de indruk van de Sint. Dit zal zijn laatste jaar zijn dat hij geloofd (hij is 8jaar) Om die periode van geloven af te sluiten is een pakjesavond met persoonlijke video natuurlijk helemaal fantastisch

 11. Goedemorgen!

  Wat een leuke manier om via deze sinthop allerlei nieuwe blogs te leren kennen! Op de een of andere manier blijf je toch altijd een beetje in je eigen cirkeltje hangen… Superleuk om je te ‘leren kennen’… Heb je meteen ook geliked op facebook, is toch een handige manier van op de hoogte blijven…

  Ik doe ook meteen graag mee aan deze winactie! Zou geweldig zijn om onze pleegkinderen tijdens sinterklaasavond te mogen verrassen met een film van Sinterklaas… Afgelopen week zei onze oudste pleegzoon tegen me (woont hier nu voor de derde sinterklaas) “Wat is het toch fijn dat Sinterklaas mij ook eindelijk kan vinden sinds ik bij jullie woon!”, hartverscheurend en hartverwarmend tegelijk… 🙂

  Ik wens jou een hele fijne sinterklaastijd!

 12. Hoi Amanda,
  Leuk! Ik ben helemaal nieuw op je blog en het begint al goed met deze gave winactie die ik tegenkom.
  Daar zou ik heel graag mijn zoontje Damian blij mee maken. Tijdens de intocht lag hij als een zielig hoopje ziek op bed dus een persoonlijk bericht van Sint, dat is natuurlijk heel gaaf!!!
  Ik ga even verder struinen op je blog voor leuke inspiratie.
  Groetjes, Danielle.

 13. Mijn zoontje van 4 gaat helemaal op in de wereld van Sinterklaas.. Wat zou het een verrassing voor hem zijn als de Sint een persoonlijke boodschap voor hem heeft!

 14. Wauw!! Wij maken graag kans. We vieren dit jaar weer eens heerlijk ouderwets sinterklaas met de hele familie. Dus onze 2 dochters zullen niet alleen door het dolle zijn ook hun 2 neefjes en 2 nichtjes.. We gaan duimen

 15. Ja ik doe graag mee ! Kan ik papa ook nog wat hints geven haha.
  Mijn zoontje is bijna 2! Zijn eerste sinterklaas dat hij zelf kan uitpakken!

 16. Graag doe ik mee met deze Sinterklaashop.
  Leuk hoor, nog nooit eerder mee gedaan.
  Zo’n videoboodschap van de Sint is leuk voor mijn kleinkinderen.
  Zie ze al gespannen wachten op wat Sinterklaas te zeggen heeft.
  Wat zou dat een verrassing zijn.
  Voor hen doe ik graag mee en waag een kansje.
  Ik heb alleen geen Facebook. Hopelijk is dat geen probleem.

 17. ik maak graag kans,
  wat zouden mijn neefjes en nichtjes als een dolle door de kamer rennen als hun helden sinterklaas en zwarte piet hun namen noemt

 18. Leuk zeg! ik denk dat dit het allerlaatste jaar is dat Xander gelooft in Sinterklaas. Om dit af te sluiten met een video lijkt me erg leuk!

 19. Ik had daar nog nooit van gehoord maar doe voor de volle 1000% mee aan de winactie! Wij spelen zelf Sinterklaas thuis. Papa belt mama op haar GSM en er verschijnt Sinterklaas (mama paste even het GSMnummer aan in het systeem) en neemt op. Dan wordt er geroepen achter onze liefste schat dat de Sint aan de lijn is. Ongeloofwaardig komt hij aan de lijn en kijkt naar het scherm (zo naïef is hij ook weer niet) en dan eventjes aan de lijn hangen met Sinterklaas, waaaauw! Maar zo’n videobooschap is gewoon de kers op de taart. Ik doe dus heel graag mee om deze te winnen!

 20. Goedemorgen!

  Ik doe graag mee voor mijn dochter! Ze wilde eerst niets Sinterklaas te maken hebben, maar dit jaar is ze erdoorheen en vind ze het geweldig! Lijkt me super leuk om haar te verrassen met een persoonlijke videoboodschap!

  Liefs,
  Debbie

 21. Ik doe mee voor mijn 2 zoontjes en hun 2 nichtjes.
  Dit jaar vieren we weer Sinterklaas met de hele familie, alleen is het dit jaar voor het eerst zonder Oma.
  Een gek idee dat Oma er nooit meer bij zou zijn.
  Daarom lijkt mij het heel leuk om een video van De Sint te krijgen, zodat het een echt Sinterklaasfeest wordt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.