KiDDoWz bestaat alweer bijna 6 jaar! Om dat te vieren hebben we een heleboel leuke winacties kunnen regelen, die deze maand online komen. Vandaag een leuke winactie met MeerDanLeuk.nl!

Eigenaresse Marieke is moeder van vier kids; twee jongens & twee meiden (6,4,2 en bijna 1 jaar). Naast haar werk als activiteitenbegeleider vindt zij het heerlijk om creatief bezig te zijn. Ze maakt dan ook graag mooie producten en bedenkt steeds weer nieuwe dingen.

In de webshop kun je onder andere gehaakte knuffels vinden, maar ook steigerhouten producten, naambordjes, kraam- en kerststolpen, familyplankjes (zie foto) en kerstplankjes. Haar grote droom is om uiteindelijk van deze passie haar hoofd-job te maken…en dan het liefst in de vorm van een eigen winkel en/of het geven van workshops.

Deze actie is inmiddels afgelopen! De winnaar heeft een mailtje gehad!

71 thoughts on “#KiDDoWz6jaar: MeerDanLeuk.nl

 1. Wat super leuk!! Heel graag voor ons gezin met 3 kinderen ♥ Die gaat dan mooi op onze steigerhouten muurplank tussen de familie foto’s ♥

 2. Ik zou dit plankje aan mijn broertje en schoonzus geven zodat zij die neer kunnen zetten als gezin met twee knappe kids waarvan ik van de oudste peettante ben daar ik zelf niet het geluk heb en kan mogen ervaren van een gezinnetje

 3. Wow wat een unieke manier om het gezin uit te beelden. Heel erg gaaf voor ons gezin met onze 2 dochters. Hij krijgt een plekje op onze woontafel zodat iedereen het meteen kan zien als ze binnenkomen.

 4. Ahhh wat mooi en bijzonder! Ik doe graag mee en zou het op het dressoir in de woonkamer zetten. Mooi centraal en in het zicht. ?

 5. Wat een top winactie voor je 6 jarig bestaan! Wij houden van hout en deze dan ook mooi een prominent plekje krijgen op de tvkast zodat iedereen hem ziet!

 6. Hij zou geweldig staan in de door on zelf gemaakte boekenkast. Wat zou het super zijn als ons gezin deze superleuke prijs wint!!

 7. Wauw. Te gek zeg. Ik ben fan van leuke stolpjes. Dit zou een mooi plekje krijgen bij mijn lieveling kaarsjes en mijn mooie stolpjes. Succes allemaal.

 8. Het zou maar een klein plankje worden van 2 personen. Maar ik zou het toch geweldig vinden zo’n plankje in huis van mijn mini familie

 9. Oh, leuk!
  Ik heb een mooi plekje vrij op de piano naast de pannenkoekenplant, daar past ons gezinnetje van vier perfect ?

 10. Superleuk het meer dan leuk familieplankje, deze zou super passen onder de grote stolp en een mooi prominent plekje op de kast krijgen als we deze zouden mogen winnen.
  Fingers crossed

 11. Wauw wat mooi! Heel graag loot ik mee. Ik zie het plankje al helemaal staan te pronken op onze vensterbank. Geweldig leuk zo vlak voor de feestdagen.

 12. Wat leuk gemaakt en heb gelijk op Marieke haar webshop MeerDanLeuk gekeken!
  En een familyplankje krijgt zeker een ereplaatsje in de woonkamer op het dressoir naast de foto’s!!

 13. Op een laag kastje in de woonkamer! Voor het raam zou ook leuk zijn, maar onbekenden mogen raden dat ik alleen met mijn dochter woon.

 14. Och jeetje! Wat ontzettend leuk. Voor mijn dochter en haar partner en hun twee kinderen waarvan er een heel erg ziek is geweest en waar zij heel veel zorgen over hebben gehad.Nu lijkt het wat beter te gaan en dit prachtige plankje komt vast op een ereplaats op de schoorsteen te staan!

 15. Bij ons thuis op de kast naast de trouwfoto van vandaag. Want ik ben 1 jaar getrouwd maar al 21 jaar samen. Ben dol op hout dus zo iets staat hier heel gaaf in ons huisje.

 16. Wat ontzettend gaaf om zo een plankje van onze familie, ons zoontje noemt ons een team, in ons nieuwe huis een ereplekje te geven. Weet zeker dat ik hier iedere keer weer met plezier naar zal kijken!

 17. Ik zou dit cadeau doen aan mijn broer en zijn gezin. Vorige week is hij voor de tweede keer vader geworden van een gezonde jongen! Ik vind een mooi symbolisch cadeau.

 18. onder mijn mooie glazen stolp. want op mijn familie daar ben ik trots en zuinig op. Dus op het dressoir met een mooi lichtje en een rozenkrans. Zodat ik elk dag kan denken en zeggen dat ik dankbaar ben op ons gezin. ❤ We hebben ook een bijzonder gezin. vader en moeder -zoon en dochter en kleindochter wonen bij elkaar.

 19. onder mijn mooie glazen stolp. want op mijn familie daar ben ik trots en zuinig op. Dus op het dressoir met een mooi lichtje en een rozenkrans. Zodat ik elk dag kan denken en zeggen dat ik dankbaar ben op ons gezin. <3 We hebben ook een bijzonder gezin. vader en moeder -zoon en dochter en kleindochter wonen bij elkaar.

 20. Oh wow wat mooi! In onze gave vakkenkast, naast onze trouwkaart, taarttopper en de andere dingen tastbare herinneringen aan onze trouwdag. Die dag werd ons samengestelde gezin ook officieel een echt gezin, dus dat zou wel een passende plek zijn volgens mij.

 21. Wat zou dit leuk staan op ons kookeiland ? wik verwachten ieder moment ons 4e kindje, dus zou mooi zijn om meteen ons hele gezin te hebben staan!

 22. Allereerst weer gefeliciteerd met het 6 jarig jubileum en wat geweldig leuk is deze winactie met dat Familieplankje.
  Wij hebben een zoon en een dochter en daar zijn wij best trots op.
  Daarom zet ik dit plankje , waar wij alle vier op staan, op de schoorsteenmantel, zodat iedereen het kan zien.
  Een symbool van een gelukkig gezin.
  Ik volg Bloglovin en waag maar weer eens een kansje.

 23. Ik zou graag een familyplankje willen voor mij en onze twee dochters. Dat zet ik in de woonkamer en herinnert mij er aan hoe gelukkig ik ben met ons gezin ook al is het ons helaas niet gegeven om nog een kindje te kunnen verwelkomen.

 24. Ontzettend leuk zo’n familyplankje voor ons gezin met drie kinderen Zoon Bo en tweelingdochters Sterre en Nikki. Die komt straks dan op een mooie centrale plek in ons nieuwe huis te staan!

 25. We hebben een kastje in de woonkamer waar allemaal mooie herinneringen op staan, van foto’s tot souvenirs. Alles met een verhaal. Dit familieplankje dat onze familie-liefde zo mooi symboliseert zou hier prachtig bij passen.

 26. Als ik deze zou winnen dan zouden de papa, mama en 2 jongens een heel mooi prominent plekje krijgen in onze woonkamer. Super mooie, liefdevolle aanvulling in onze woonkamer.

 27. Ik zou het graag voor mijn zusje willen winnen die na vijf jaar eindelijk zwangere is. De baby komt in december.
  Ik denk dat ze het op de baby haar kamer zal plaatsen.

 28. Kan ik nog op het nippertje meedoen? Ik zou deze heel graag in de woonkamer willen zetten, ons gezin mét onze pleegkinderen! Zodat ze maar weer eens extra zien en merken dat zij er honderd procent bijhoren! Lijkt mij voor hen heel bijzonder en voor mij een prachtig beeld van het gezin dat we samen hebben opgebouwd! <3

  Ik hoop dat ik nog mee mag doen! 😀

  1. Oh en in de haast vergeet ik je nog van harte te feliciteren!!! Zes jaar is echt een bijzondere mijlpaal! Er zijn niet veel blogs of websites die dat écht halen, daar mag je met recht trots op zijn!!! Ga zo door! 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.