Ook KiDDoWz doet tijdens ons (bijna) 6 jarig jubileum natuurlijk mee aan de Sinterklaas Bloghop! Ik mocht hem dit keer (weer) samen organiseren met Esmée en zoals we van tevoren al hoopten; er doen weer een heleboel leuke blogs mee! En uiteraard kun je bij al deze blogs weer kans maken op een mooie prijs!

Misschien ben je hier al weleens eerder geweest, ben je een vaste lezer of ben je helemaal nieuw. Een korte introductie lijkt me in ieder geval op zijn plaats;

kiddowzlogoKiDDoWz, begonnen op 20 november 2012, is een blog waar geschreven wordt over kind gerelateerde zaken, zoals bijvoorbeeld reviews over speelgoed, games en dvd’s, maar ook recensies over boeken en spelletjes. Ook richten we ons regelmatig op ouders en grootouders. Volg vooral ook onze Facebookpagina, zodat je als eerste op de hoogte bent!

Wat is een Bloghop?
Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Waarschijnlijk ben je via Vivianne van “Waar liefde woont” naar mijn blog gehopt (dankjewel!). Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat je bent gestart op mijn blog. Goed om te weten: Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Bloghop volbracht!

WINNEN!
De winactie in samenwerking met BenIkHip.nl is inmiddels afgelopen! De winnaar heeft een mailtje gehad.

Hop, hop hop….
Dan stuur ik je nu verder naar de volgende blog, namelijk Kreanimo. Bij Ilse kun je o.a. speelgoedtips, lessen over beeldopvoeding, DIY- en haakprojecten, uitstapjes en nog veel meer vinden!

#SinterklaasBloghop2018 

77 thoughts on “De Sinterklaas Bloghop 2018!

 1. Schattig toilettasje
  Doe graag mee
  Zodat logeren nog leuker word voor onze oudste
  En thuis kunnen dr makeupjes dr in ook

 2. Wat een leuk toilettasje zeg, mijn dochter van net 7 jaar kreeg voor haar verjaardag een kaptafel, dit tasje zou er SUPER leuk bij passen

 3. Ik doe graag mee voor mijn dochter Faye, zodat ze een mooie toilettas mee kan nemen naar de logeeropvang waar ze 1x per maand een weekend heen gaat ?

 4. Leuk voor mijn dochtertje Lisa, ze had een toilettasje van Zwitsal, maar daarin zitten nu voornamelijk de spulletjes van haar broertje.

 5. Wat een leuk en schattig tasje! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje want die heeft er nog geen eentje. Fijne Sinthop gewenst!

 6. Hier gaan we eigenlijk altijd voor Zebra-tassen. Stevig maar bovenal lekker origineel. Deze toilettas zou ik lekker zelf houden ipv mijn meiden schenken. Hij is fantastisch!

 7. Mijn kleine meisje noa is een echt meisjemeisje. Ze wordt nu bijna 6 jaar en haar lippengloss en k3 parfum moeten overal mee naartoe haha! Dit zou ze heel leuk vinden!!

 8. Dit leuke tasje zou ik heel graag willen winnen voor mijn dochter Faylin. Dit zou een heel leuk cadeautje zijn voor pakjesavond of voor haar verjaardag op 4 december.

 9. Ik doe mee voor mijn dochter Lina. Ze wordt bijna 10 jaar en ze begint al een echte dame te worden. Het tasje is erg leuk voor lipglos, labello en nagelak. En ik denk dat het heel snel meer en meer gaat worden. Wat gaat het toch snel.

 10. Oh wat een schatje zeg. Ik doe mee voor mijn dochter, die is helemaal wild van roze en fluffy en krijgt het tutten een beetje te pakken dus deze Toilettas is voor haar op het lijf geschreven

 11. Ik doe mee voor mijn nichtje. Ze komt regelmatig bij mijn gezinnetje logeren en ik weet zeker dat ze het erg leuk zal vinden!

 12. Wat leuk zo’n Sinterklaasbloghop, doe er weer graag aan mee.
  Wat een schattig toilettasje, dat is een leuk cadeautje voor mijn kleindochter.
  Dat wordt al echt een dametje.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee voor haar.

 13. Dit tasje zou ik zo graag voor mijn dochter willen winnen, hij is fantastisch leuk?? ik weet zeker dat zij er zo ontzettend blij mee zou zijn. En wat een leuke pagina! Ik ga zo lekker zitten lezen

 14. Wauw! In love…
  I love pink en fluffy stuff, dus is deze combi van roze en fluffy super gaaf!
  Duimen dat Sinterklaas deze in mijn schoen komt stoppen.
  Fingers crossed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.